Figurer

Hos Sinnerup kan du finde en masse søde træfigurer, som kan pynte i dit hjem. Her kan du finde figurer fra Kay Bojesen, LUCIE KAAS og mange andre designer. Figurerne er perfekt som værtindegave, studentergave eller dåbsgave og vil pynte i alle rum.

Indret med dekorative figurer

Figurer i hjemmet kan både være søde, dekorative eller sjove, hvilket gør dem til perfekte genstande at indrette med. De fortæller noget om, hvem du er, og de er derfor meget personlige at have i boligindretningen. Figurer er løbende blevet mere og mere populære, da de både er gode som gaver og til eget brug, hvor de kan sætte en særlig stemning i hjemmet. Der findes alverdens figurer, både de populære designklassikere og de nye innovative designs. Figurer fås især i træ eller læder i et minimalistisk design, så de kan gøre sig bemærket på reolen eller hylden. Du kan både få store, små, sjove og skøre figurer med charme og humor, men også minimalistiske og klassiske med et helt særligt æstetisk udtryk i et håndlavet design. Du kan også finde forskellige figurer, som kun er fremme ved de forskellige årstider og især ved jul er der en masse figurer med juletema, på disse tidspunkter kan du skifte dine figurer ud i hjemmet med de figurer der passer til årstiden eller den højtid som der er på den gældende tidspunkt. Hos Sinnerup har vi et stort udvalg af figurer og hvad end du er på udkig efter, så er vi sikker på at vi har en figur der passer lige til den anledning, som du står og mangler en figur til. Du er velkommen til at se de mange figurer i vores butik, så kan du også få en bedre fornemmelse af hvilke figurer du mener passer bedst til dig eller den person der måske skal have en figur i gave. Mangler du lidt inspiration til boligen kan du altid komme ind i vores butik og få inspiration eller spørge nogle af vores medarbejder i butikken og råd til hvad der kunne pynte i dit hjem.

Figurer lever for evigt og bærer på din historie


En figur er en smuk interiørgenstand, der faktisk også kan gå i arv generation efter generation. De ender derfor også med at bære på en historie og en masse minder, der kan være betydningsfuldt for den familie, hvor figuren lever. Den er måske blevet holdt i hænderne af både oldemor, bedstefar og din mor, men også blevet leget med af familiens yngste medlemmer. Eller måske er det dig, der skal starte en ny familietradition og invitere det nye familiemedlem ind i dit stamtræ - og give den videre til dine børn, børnebørn, niece eller nevø?

Figurer som den perfekte gave


Netop på grund af den lange levetid, og figurens personlige twist, er det oplagt at give en figur i gave, da den kan følge modtageren hele livet. Alle bliver glade for en figur, da de både er smukke og charmerende, og så får de et smil frem på læben. Når du skal købe en figur i gave er der et stort udvalg. Måske du skal finde en figur der minder dig om personen, og på den måde gøre gave mere mere personlig. Du kan finde en figur som måske minder dig om et minde som du har skabt med den person du skal give en gave. Mulighederne er mange og der er ingen begrænsning for hvilken figur du kan købe til personen i gave.

Forskellige figurer til forskellige anledninger


Der er forskellige figurer til alle mulige slags anledninger, der fortæller en historie om begivenheden. For eksempel til dåben, studenten, brylluppet, dimissionen eller fødselsdagen. Der findes mange anledninger, hvor en figur er en oplagt gave - den er også altid et hit som jubilæumsgave eller værtindegave. Figuren kan på denne måde blive en markering af en særlig dag, som modtageren derfor altid vil mindes, når han eller hun betragter sin designgenstand. Vi har her hos Sinnerup et stort udvalg af Kay Bojesen figurer, som er mærke der har fået meget kærlighed fra danskerne. Kay Bojesen har været et populært mærke i rigtig mange år, og er at finde i alle vores butikker, så hvis du har en kærlighed til mærket, så er du velkommen til at komme ind i vores fysiske butikker og se vores udvalg af Kay Bojesen figurer eller bestille dem online hvis heller vil det.
Vi har også de sjove stjernetegns figurer fra Medusa. Medusa laver også figurer som passer helt perfekt til både en barnedåb, studenter, brudepar og så laver de også en figur i form at en flagstang med tal, som er oplagt at brug til fødselsdag. Vi har her hos Sinnerup mange sjove figurer som komme fra mange forskellige mærker, de forskellige mærker har deres helt eget præg på mange forskellige figurer, og du er ikke i tvivl om hvilket mærke de forskellige figurer høre til.