Figurer

Hos Sinnerup kan du finde en masse søde træfigurer, som kan pynte i dit hjem. Her kan du finde figurer fra Kay Bojesen, LUCIE KAAS og mange andre designer. Figurerne er perfekt som værtindegave, studentergave eller dåbsgave og vil pynte i alle rum.

Indret med dekorative figurer

Figurer i hjemmet kan både være søde, dekorative eller sjove, hvilket gør dem til perfekte genstande at indrette med. De fortæller noget om, hvem du er, og de er derfor meget personlige at have i boligindretningen. Figurer er løbende blevet mere og mere populære, da de både er gode som gaver og til eget brug, hvor de kan sætte en særlig stemning i hjemmet. Der findes alverdens figurer, både de populære designklassikere og de nye innovative designs. Figurer fås især i træ eller læder i et minimalistisk design, så de kan gøre sig bemærket på reolen eller hylden. Du kan både få store, små, sjove og skøre figurer med charme og humor, men også minimalistiske og klassiske med et helt særligt æstetisk udtryk i et håndlavet design.

Figurer lever for evigt og bærer på din historie
En figur er en smuk interiørgenstand, der faktisk også kan gå i arv generation efter generation. De ender derfor også med at bære på en historie og en masse minder, der kan være betydningsfuldt for den familie, hvor figuren lever. Den er måske blevet holdt i hænderne af både oldemor, bedstefar og din mor, men også blevet leget med af familiens yngste medlemmer. Eller måske er det dig, der skal starte en ny familietradition og invitere det nye familiemedlem ind i dit stamtræ - og give den videre til dine børn, børnebørn, niece eller nevø?

Figurer som den perfekte gave
Netop på grund af den lange levetid, og figurens personlige twist, er det oplagt at give en figur i gave, da den kan følge modtageren hele livet. Alle bliver glade for en figur, da de både er smukke og charmerende, og så får de et smil frem på læben.

Forskellige figurer til forskellige anledninger
Der er forskellige figurer til alle mulige slags anledninger, der fortæller en historie om begivenheden. For eksempel til dåben, studenten, brylluppet, dimissionen eller fødselsdagen. Der findes mange anledninger, hvor en figur er en oplagt gave - den er også altid et hit som jubilæumsgave eller værtindegave. Figuren kan på denne måde blive en markering af en særlig dag, som modtageren derfor altid vil mindes, når han eller hun betragter sin designgenstand.