Indret med træfigurer

Træfigurer er løbende blevet mere og mere populære, da de både er gode som gaver og til eget brug, hvor de kan sætte en særlig stemning i hjemmet. Der findes alverdens træfigurer, både de populære designklassikere og de nye innovative designs. Du kan både få store, små, sjove og skøre træfigurer med charme og humor, men også minimalistiske og klassiske med et helt særligt æstetisk udtryk i et håndlavet design.

Træfigurer lever for evigt og bærer på din historie


En træfigur er en smuk interiørgenstand, der faktisk også kan gå i arv generation efter generation. De ender derfor også med at bære på en historie og en masse minder, der kan være betydningsfuldt for den familie, hvor træfiguren lever. Den er måske blevet holdt i hænderne af både oldemor, bedstefar og din mor, men også blevet leget med af familiens yngste medlemmer. Eller måske er det dig, der skal starte en ny familietradition og invitere det nye familiemedlem ind i dit stamtræ - og give den videre til dine børn, børnebørn, niece eller nevø? Træfigurerne kan være med til at skabe minder og man kan mindes dem der en gang havde figuren. Måske du har brugt den som legetøj da du var barn, og den har fået en helt speciel affektionsværdi for dig. Du har måske arvet den fra en af bedsteforældrene, og ønsker nu at give videre til dine børn, så de kan få samme glæde af træfiguren som da du var barn.  

Træfigurer som den perfekte gave


Netop på grund af den lange levetid, og træfigurens personlige twist, er det oplagt at give en træfigur i gave, da den kan følge modtageren hele livet. Alle bliver glade for en træfigur, da de både er smukke og charmerende, og så får de et smil frem på læben. Hvem siger at træfigurer kun skal stå til pynt? I gamle dage blev træfigurer som de kaldes i dag også brugt som legetøj til børn. Så hvis du er en af de forældre som mener at træfigurerne godt kan blive brugt som legetøj til dit barn, så har vi her en helt masse smukke træfigurer som du kan købe og brug som legetøj til dit barn. Men de søde træfigurer er i dag blevet til pynt i hjemme og bliver i dag ofte givet som gave til barnedåb, fødselsdage, studentergaver eller som brudegaver. Træfigurerne kan skabe en hyggelig stemning i hjemmet, og når man har den stående fremme vil man kunne lede tankerne hen på den gang man fik træfiguren eller kan mindes om den person man fik gaven af.

Forskellige træfigurer til forskellige anledninger


Der er forskellige træfigurer til alle mulige slags anledninger, der fortæller en historie om begivenheden. For eksempel til dåben, studenten, brylluppet, dimissionen eller fødselsdagen. Der findes mange anledninger, hvor en træfigur er en oplagt gave - den er også altid et hit som jubilæumsgave eller værtindegave. Træfiguren kan på denne måde blive en markering af en særlig dag, som modtageren derfor altid vil mindes, når han eller hun betragter sin designgenstand. Vi har her hos Sinnerup mange forskellige træfigurer som passer helt perfekt til disse anledninger, men hvis du ikke kan finde den helt perfekte træfigur har vi også et stort udvalg af andre figurer, som du kan se her. Vores store udvalg af forskellige figurer er et hit og vi er sikker på at du nok skal finde den helt rigtige figur til en person du holder af.

Bland figurer mellem mærkerne


Er du typen der elsker at pynte dit hjem med forskellige figurer, men har et brand som du fortrækker? Vi synes at det skaber en helt unik stil i et hjem, når man vælger at sammensætte figurer fra de forskellige mærker. De mange forskellige mærker har deres egen helt unikke stil. Så man kan altid kende de søde figurer på de forskellige træk, som brandet laver. Ved at du sammensætter træfigurer fra de forskellige mærker, skaber du en helt unik stil i dit hjem som vil føles personlig og hyggelig. Vi vil i hvert fald anbefale at man er modig og prøver at blande de forskellige træfigurer. Hvis ikke ikke kun vil have træfigurer i dit hjem, er det helt sikkert også en god ide at blande træfigurer med nogle mere farverige figurer, på den måde skaber du en helt anden dybde og stil i dit hjem.