Børneværelset

Et børneværelse skal danne rammen om leg og hygge. På siden herunder finder du et bredt sortiment af de bedste løsning for at opnå dette. Organiser legetøjet i en af vores mange smarte opbevaringsmuligheder eller pynt børneværelset med en fin figur.
figurer
Borne mobler
Borne stel
Brug fantasien når du skal indrette børneværelset. Lad dig inspirere til et børneværelse som opfordrer til leg og hygge.  Skab plads til leg ved praktiske opbevaringsløsninger, så der kan være så meget gulv så muligt frit til at tumle på.

Det kan være svært at indrette børneværelset så det både bliver praktisk, med smarte opbevaringsløsninger, men samtidig skal der være plads til leg og hygge. Hos Sinnerup har vi et bredt udvalg af farverige knager, smarte løsninger til opbevaring. Slip fantasien løs og sammensæt bogstaver i forskellige farver, størrelser og typer. Det sætter et personligt præg på værelset at fylde væggen, døren eller noget helt tredje, med bogstaver. Du kan skrive navne på familiemedlemmer og venner, lære alfabetet og tallene eller opfordre til ordleg, hvor der skal sammensættes ord af tilfældige bogstaver. Kun fantasien sætter grænser for hvad du kan bruge de populære bogstaver til.

Det kan være svært at finde de helt rigtige møbler til børneværelset. Find møbler som både du og dit barn sætter pris på. Vi har et bredt udvalg af møbler som vil passe ind på børneværelset. Lav for eksempel et sofahjørne på børneværelset, hvor familien kan samles og se film eller bare hygge sig sammen.
Personliggør børneværelset med en billedvæg. Du kan bruge private billeder af familie og venner, som indsættes i flotte  rammer. Tilføj Billeder med børnemotiver og lav en kreativ og personlig billedvæg, som danner rammerne for gode minder og flotte motiver.
Inddrag tekstiler i indretningen af børneværelset. Pynt sengen eller sengen med farverige puder , du kan også lave en hyggekrog og lægge bløde skind på gulvet.