Knager til børneværelset

Mangler du en praktisk men samtidig superfin opbevaringsløsning til børneværelset? Så tag et kig på Sinnerups store udvalg af knager til børneværelset. Vi har mange fine knager i træ eller keramik, som er en rigtig god opbevaringsløsning til børneværelset. Du kan blandt andet finde de fine, runde knager fra Openmind i forskellige farver. Køb dem eksempelvis i mange forskellige farver og skab et sjovt look eller hold det helt stilrent i ens matte farver, kun din fantasi sætter grænserne. De farverige keramikknager opfordrer til sjov og leg og giver børneværelset personlighed.
NOVOFORM Peggy knage lille i sort
Knage i sort ask fra Novoform Enkel og dekorativ knage, med plads til at hænge en bøjle bag ved knoppen. Passer perfekt til den nordiske indretning. Vælg den kombination af farver og størrelser, som passer til dit hjem. Fås i lille og stor størrelse, samt farverne eg og sort ask. Mål: Ø 4 cm
NOVOFORM Peggy knage stor i sort
Knage i sort ask fra Novoform Enkel og dekorativ knage, med plads til at hænge en bøjle bag ved knoppen. Passer perfekt til den nordiske indretning. Vælg den kombination af farver og størrelser, som passer til dit hjem. Fås i lille og stor størrelse, samt farverne eg og sort ask.