Figurer til børneværelset

Leder du efter noget ekstra til indretningen af børneværelset? Hos Sinnerup har vi et stort udvalg af superfine figurer til børneværelset. Figurerne kan bruges til hyggelig og sjov pynt, men de kan også opfordre til leg med deres forskellige designs, materialer og farver.
Find blandt andet fine træfigurer fra Kay Bojesen, forskellige små hoptimister i mange farver, de søde små trolde fra Lykketrold og meget mere. Alle figurer kan være med til, at give en lille ekstra detalje til indretningen af dit børneværelse. Det er kun din fantasi, der sætter grænser for hvordan du vil bruge figurerne i din indretning af børneværelset.

Pynt til hjemmet


Mangler du en ny pyntefigur til dit hjem? Hos Sinnerup kan du finde mange forskellige træfigurer fra designer, som Kay Bojesen, Lykketrold, Medusa og mange flere. Find en træfigur som passer perfekt ind til dit barns værelse, så den kan sprede godt humør i din vindueskarm eller på hylden.  

Træfigurer hos Sinnerup


Vi har et stort udvalg af søde og smukke træfigurer der har hver deres personlighed og sjove udtryk. Figurerne kan fås i mange flotte farver, former og varianter, og vil helt sikkert kunne pynte i et hvert hjem.

Hvad skal jeg købe i dåbsgave?


Skal du til en barnedåb, men ved ikke hvad du skal købe? Så anbefaler vi at du køber en af de mange figurer vi sælger. Kay Bojesen var originalt børnelegetøj, men er nu blevet til en pyntegenstand. Men hvem siger det skal være på den måde, hvad med at bring trælegetøjet tilbage, til sit originale formål? De mange figurer vil bringe gode minder frem, når barnet bliver ældre. Minderne om hvordan de brugte det som legetøj, og brugte timer på at lege med det. Eller mindet om hvem der havde givet dem det i dåbsgave. Hvis du har problemer med at finde den helt rigtige figur til barnedåben, er du velkommen til at komme ind og se vores store udvalg i vores fysiske butik, hvor der også vil være personale klar til at hjælpe.