Opbevaring til børneværelset

Herunder kan du se vores udvalg af opbevaring til børneværelset, der består at utrolig bredt sortiment af opbevaringsartikler, der går i alle tænkelige retninger.

Opbevaring til børneværelset

Uanset om du er til den lidt mere konservative stil, eller om din opbevaring til børneværelset godt må være mere legende i sit udtryk, så kan du være sikker på at finde noget der kan bruges i udvalget. Her på siden finder du finde opbevaringsløsninger til børneværelset. Opbevaring til børneværelset kan være svært, men her finder du vores forslag til opbevaring i børnehøjde, for eksempel træ kuber med bogstaver, metal kuber i forskellige farver, poser, kasser i krysfiner og meget mere. Bliv inspireret til opbevaring til børneværelset.

Opbevaring til legetøjet


Når man har små børn kan det nærmes være umuligt, at holde gulvet frit for legetøj. Alligevel gør man det hverdag, da man gerne vil have at rummene i huset er ordentlig ud inden man går i seng. Hos Sinnerup er der mange flotte kurve og kasser til opbevaring af børnenes legetøj. Du kan finde mange flotte løsninger til opbevaring, som også kan bruges i køkkenet og på badeværelset. Kasserne fra vores eget mærke Sinnerup, fås i mange flotte og smukke farver, som vil pynte i et hvert børneværelse. Vi har også de flotte kurve fra vores MUMI serie, som har flotte motiver af de søde mumitrolde. Kurvene kan bruges til opbevaring af dukker, bamser eller lego, opbevarings mulighederne er mange og dækket et hvert behov der må være med opbevaring af børnenes ting.