Til grill

Når temperaturen stiger, betyder det, at grillsæsonen er over os. Vi elsker at lave mad og spise udenfor, og derfor har vi samlet det mest nødvendige tilbehør for en vellykket grillaften. Krydderier, olier, knive, fade, ovnhandsker og serveringsbakker er alt sammen med til at gøre sommeraftenerne med grillmad lidt bedre.
Fade
Til den perfekte grillaften er det nødvendigt med nogle ovnfade, der kan holde til varmen, og som man let kan servere maden i. Vælg mellem flere forskellige størrelser og farver.

Knive
Knive er et must, når man holder grillaftener. Der skal nemlig nogle skarpe knive til for at lave perfekte udskæringer i kødet - ligeså er det smart med steakknive, så det er nemt at skære kødet ud på tallerken.

Olier og krydderier
Det kræver nogle gode krydderier, olier og lækre smagsforstærkere, når man laver mad. Salt, peber, krydderimix og olie med chili kan være med til at pifte maden op og gøre tilberedningen helt perfekt.

Serveringsbakker
Når man spiser udenfor og skal have diverse sager med ud i haven eller på terrassen, er det smart med nogle serveringsbakker. På den måde kan du holde styr på stel, krydderier og drikkevarer, og så behøver du ikke at gå frem og tilbage hele tiden for at hente ting og sager.