Spejl til entre

Et spejl i entreen er næsten ikke til at undvære. Spejle i fuld længde egner sig til at se den fulde påklædning på vej ud ad døren, mens de mindre spejle passer godt over kommoder, skoreoler og knagerækker. Vælg mellem mange størrelser og faconer og sæt dit eget præg på indretningen i entreen.

Entréspejle til enhver smag

Alle bør have et spejl i deres entré. Sådan kan du altid lige kigge på dig selv, inden du går ud ad døren. Eller når der kommer gæster, så kan de også se sige selv og tjekke, at håret stadig sidder efter at have været ude i vejr og vind, når de kommer ind ad døren.

I vores udvalg finder du entrespejle, som kan hænge på væggen eller stå på gulvet. Vi tilbyder runde, asymmetriske og firkantede spejle. Alle spejle er i højeste kvalitet og bidrager som designelement til din indretning samt har en praktisk funktion. Vi kalder dem entrespejle, men klør det i de kreative fingre for at skabe lidt forandring i boligindretningen, kan du nemt benytte samme spejl i andre rum i dit hjem.

Her hos Sinnerup har vi fokus på spejle, som er flotte og simple og passer ind i enhver bolig. Derfor er vi er sikre på, at vi har et entrespejl, der passer til din stil og personlighed.

Flot udvalg af spejle til din entre

Her hos Sinnerup har vi et flot udvalg af spejle til entreen, og du vil helt sikkert kunne finde et eller flere, som falder i din smag.

Hvilket spejl, du har brug for i dit hjem, afhænger fuldstændigt af den vibe og de praktiske behov, du mangler til din entre. Spejle uden ramme giver et let og lyst look, mens spejle med trærammer bringer naturen ind i dit hjem og giver varme og hygge til rummet. Runde spejle i entreen bryder de lige linjer, mens et firkantet spejl giver et stilfuldt og stringent udtryk.

Væghængte spejle til din entre giver mere luft og plads til andre elementer som skohylder, kommoder, skabe og lignende. Mens et stort firkantet spejl i entreen giver mulighed for at få fuldt overblik over dit outfit samt reflekterer masser af lys og dermed simulerer mere plads i rummet. Entrespejle giver altså meget mere til dit hjem end blot deres praktiske funktion, og vi har derfor sammensat et bredt udvalg, så du kan finde det helt rigtige spejl til din entre.