Køb til og med d. 19. dec. for levering inden jul

Andersen Furniture

Andersen Furniture blev etableret i 1916 af snedkermester I.C.A. Jensen, men blev i 1978 købt af brødrene Knud og Vagn Andersen. Brødrene producere i høj kvalitet, hvor håndlavede og arkitekttegnede møbler er i stor fokus. De har flyttede i 2007 til Hinnerup, hvor de i dag har adresse. Sortimentet omfatter bl.a. borde, sofaborde, stole, hylder, serverings fade og lysestager.
ANDERSEN FURNITURE Hylde 32x12 cm
Hylde fra Andersen Furniture Enkel og elegant gallerihylde, som er perfekt til opbevaring af dine mindre pyntegenstande og billeder. Den praktiske kant gør at du ikke behøver at frygte at dine ting falder ud over kanten. Brug den på badeværelset til dine parfumer eller som en krydderihylde i køkkenet.

Andersen Furniture - med inspiration i den nordiske stil

Andersen Furniture begyndte sit eventyr i begyndelsen af 1916, da snedkermesteren I. C. A. Jensen startede sit eget møbelsnedkeri. Nogle år senere overtager de to brødre Knud Andersen og Vagn Andersen møbelsnedkeriet og lader virksomheden tage navn efter sig til Brdr. Andersen Møbelsnedkeri. Dette ændres dog igen i 2014, da brandet begynder at nå internationale højder, og navnet kortes derfor til Andersen.

Andersen Furniture designer møbler og interiør med blik på tidens trends, så de mange designs passer smukt ind i det moderne hjem. Det har de gjort i over 100 år med inspiration i deres skandinaviske rødder og den nordiske stil.