Andersen Furniture

Andersen Furniture blev etableret i 1916 af snedkermester I.C.A. Jensen, men blev i 1978 købt af brødrene Knud og Vagn Andersen. Brødrene producere i høj kvalitet, hvor håndlavede og arkitekttegnede møbler er i stor fokus. De har flyttede i 2007 til Hinnerup, hvor de i dag har adresse. Sortimentet omfatter bl.a. borde, sofaborde, stole, hylder, serverings fade og lysestager.
ANDERSEN FURNITURE Håndklædeholder
Håndklædeholder fra Andersen Furniture Tidløs og funktionel designet badeværelseserie bestående af toiletholder, håndklædeholder samt håndklædestænger i to størrelser. Denne håndklædeholder er et alternativt til den traditionelle knage. Den er en skabt ud fra en gentænkning af måden at hænge sine håndklæder på, hvilket har skabt dette enkle og naturlige design. Farve: Natur Materiale: Massivt egetræ med hvid mat lak Mål: 13,5 x 9 x 3,5
ANDERSEN FURNITURE Hylde 44 x 12 cm
Hylde fra Andersen Furniture Enkel og elegant gallerihylde, som er perfekt til opbevaring af dine mindre pyntegenstande og billeder. Den praktiske kant gør at du ikke behøver at frygte at dine ting falder ud over kanten. Brug den på badeværelset til dine parfumer eller som en krydderihylde i køkkenet. Farve: Natur Materiale: Massivt egetræ med hvid mat lak Mål: 44 x 12 x H 3,5 cm
ANDERSEN FURNITURE Bakkebord
Bakkebord fra Andersen Furniture Dette bakkebord er designet af byKATO, som søger at skabe forbindelse mellem det kommercielle, industrielle og det gode håndværk. Dette bliver tydeliggjort ved dette bakkebord, som har et enkelt og elegant udtryk samt et tidløst design. Fås i sort, ask, petroleum og grå.
ANDERSEN FURNITURE Hylde 59x25 cm
Hylde fra Andersen Furniture Hylde i en skæv og anderledes udformning, som giver din indretning en smule kant, uden at tage for meget fokus. Kan hænges enkeltvis eller sammen og passer til alle husets rum. Skruerne er gemt væk bag træplade, hvilket giver et pænere og mere fuldendt udtryk.
ANDERSEN FURNITURE Hylde 78,5x22 cm
Hylde fra Andersen Furniture Hylde i en skæv og anderledes udformning, som giver din indretning en smule kant, uden at tage for meget fokus. Kan hænges enkeltvis eller sammen og passer til alle husets rum. Skruerne er gemt væk bag træplade, hvilket giver et pænere og mere fuldendt udtryk.
ANDERSEN FURNITURE Wood wall sort
Wood Wall hylde fra Andersen Furniture Elegant og anderledes hylde i nordisk design. Hylden kan passe ind i alle rum, om det er i køkkenet til dine krydderier eller et alternativ til et natbord, så er det kun fantasien, som sætter grænser. Kan hænges op enkeltvis eller samlet for at skabe en illusion af en reol. Materiale: Massivt sortmalet eg og ægte læder
ANDERSEN FURNITURE Shelf wood wall eg
Wood Wall hylde fra Andersen Furniture Elegant og anderledes hylde i nordisk design. Hylden kan passe ind i alle rum, om det er i køkkenet til dine krydderier eller et alternativ til et natbord, så er det kun fantasien, som sætter grænser. Kan hænges op enkeltvis eller samlet for at skabe en illusion af en reol. Materiale: Massivt eg og ægte læder

Andersen Furniture - med inspiration i den nordiske stil

Andersen Furniture begyndte sit eventyr i begyndelsen af 1916, da snedkermesteren I. C. A. Jensen startede sit eget møbelsnedkeri. Nogle år senere overtager de to brødre Knud Andersen og Vagn Andersen møbelsnedkeriet og lader virksomheden tage navn efter sig til Brdr. Andersen Møbelsnedkeri. Dette ændres dog igen i 2014, da brandet begynder at nå internationale højder, og navnet kortes derfor til Andersen.

Andersen Furniture designer møbler og interiør med blik på tidens trends, så de mange designs passer smukt ind i det moderne hjem. Det har de gjort i over 100 år med inspiration i deres skandinaviske rødder og den nordiske stil.