Bakker

Hos Sinnerup har vi et bredt udvalg af bakker i mange forskellige designs. De forskellige bakker har mange formål og det er kun din fantasi, der sætter grænserne. Du kan bruge det som en fin detalje, der pynter i hjemmet.
Du kan bruge bakkerne til opbevaring af fx. smykker i soveværelset eller krydderier i køkkenet. Du kan selvfølgelig også finde de klassiske serveringsbakker. Bakkerne fås i mange forskellige materialer, såsom metal, marmor, naturflet, gummi, stål og keramik. Iblandt vores udvalg af bakker, kan du også finde bakker fra populære mærker som f.eks. Architectmade og Openmind. Du kan også bruge bakkerne til at lave nogle flotte dekorationer, som vil fylde hjemmet med flot natur. Eller du kan bruge bakkerne til opbevaring af sæbedispenser, duftpinde eller bare til udsmykning på toilettet.

Muligheder af funktioner


Vores flotte bakker, kan bruges til lige det du har lyst til, måske du bare ønsker at den skal bruges til at servere din mad på. Eller måske du er mere til den kreative side, og kan se forskellige muligheder med bakkerne. Du kan lave en flot dekoration, og fylde dit hjem med flot natur, eller du kan have den stående med flotte figurer, vaser og skåle.
Vi har også flotte bakke som du kan ligge din smykke og accessories i. Så kan du hver dag bliver påmindet at du skal huske at tage det på eller blive inspireret til at tage det på.
Bakkerne har mange muligheder og kun fantasien sætter en grænse for hvad de kan bruges til.