Dåbsgaver

Leder du efter den helt rigtige dåbsgave? Bliv inspireret af vores nøje udvalgte gaveideer og glæd dåbsbarnet med en personlig og betænksom overraskelse, der vil bringe glæde mange år efter. De mange gaveideer er grundigt udpeget af vores dygtige medarbejdere, der ved hvilke gave, der hitter og går sikkert ind.

Dåbsgaver

Skal du til barnedåb? Så har vi her udvalget til en barnedåb. En dåbsgave kan være en gave, som barnet kan have med sig hele livet. Derfor er det også en god ide at købe en gave til barnet, som vil være med til at skabe et minde om dig som har købt gaven til barnet.
En af de klassiske dåbsgaver til en barnedåb er et flag eller børnebestik, så derfor har vi selvfølgelige også det som en del af vores sortiment. Men en helt anden ting man kan give et barn i dag er en træfigur og både vil kunne pynte inde på børneværelset, men og pynte den dag man er voksen. På den måde vil der også være et forhold til træfiguren, fordi den har fulgt en hele livet. Og hver gang man kigger på figuren vil man blive mindet om, at den gave kommer fra nogle helt specielle personer, der var med til at fejre en da man blev døbt.