Flet møbler

Sæsonen byder på flet, og det karakteristiske look giver dit hjem masser af charme. Flet, natur og lyse farver er blevet moderne. Møbler, items og boligtilbehør i flet skaber nemlig en helt særlig stemning i boligen.

Flet - et naturligt look

Naturmaterialer
Gør hjemmet smukkere og mere miljøvenligt med fletmøbler fra Bali, Openmind og Créton Maison, der både giver karakter og udtryk til din bolig. De stilfulde møbler fra Bali er udarbejdet i naturmaterialet, rattan, som er et bæredygtigt materiale. Naturmaterialet vil med tiden få patina, idet møblet bliver brugt. Det naturlige mønster er en del af charmen og vil gøre dit møbel mere autentisk og helt unikt.

Fletmøbler
Bring det flettede look ind i spisestuen med nogle smukke stole fra Bali eller sæt en stilfuld loungestol i værelsets hjørne og få din egen læsekrog. Hvis du ønsker mere komfort til de flettede stole, kan du tilføje et par bløde puder eller et lammeskind fra Créton Maison.
Du kan også nemt få det flettede og naturlige look ind i hjemmet med et par flotte opbevaringskurve fra Openmind. Kurvene er perfekte til opbevaring af bøger, magasiner eller legetøj, og så pynter de på reolen. Hvis du leder efter lidt mere kant til indretningen, kan du også nemt tilføje et flettet tæppe fra Créton Maison, der passer godt ind i både entreen, soveværelset eller stuen.