Gummitræ

Her finder du vores udvalg af lækre gummitræs møbler. Vi har flotte gummitræs borde, taburetter og lækre kasser og holdere i det bæredygtige materiale. Gummitræs møblerne vil passe perfekt ind i den skandinaviske indretning eller til det minimalistiske look

Læs mere om gummitræ her

Gummitræ, også kendt som heveatræ, er et modstandsdygtigt materiale med et råt og rustikt udtryk, som er kendetegnet ved sit strågule til mørkebrune udtryk med knaster. Det rustikke træ giver et helt særligt udtryk til hjemmet med sin brune farve og knaster. Træ i hjemmet giver også en dejlig genkendelig og rolig duft af natur, der tilføjer en helt bestemt følelse af hjem. Det specielle ved træ er også, at hvert stykke træ kommer med sin egen personlighed med et unikt sæt af knaster, uddybninger og spidser, der giver et varmt og charmerende udseende i hjemmet.

Gummitræets oprindelse
Gummitræ er et hurtigtvoksende træ, der oprindeligt stammer fra Amazonos, men som i dag dyrkes flere steder i troperne. Gummitræet hører til vortemælkfamilien, og kan derfor tappes for mælkesaft, hvor naturgummi udvindes fra. Træet har tidligere været brugt som brændsel, men er i dag populært indenfor møbler, gulve og husholdningsredskaber, da materialet er modstandsdygtigt mod svamp og insekter.