Handsker & hatte

I Danmark ved man aldrig hvornår vejret er koldt, og det hænder forholdsvis ofte, at det er tilfældet. Derfor er det altid nødvendigt at have nogle praktiske handsker og hatte til at ligge i garderoben, så man undgår at fryse øre og hænder.
Størrelser på lager:
ONESIZE
LYS LILLA

Handsker og hatte

Her finder du et lækkert udvalg af handsker og hatte, bl.a. fra vores eget eksklusive mærke, Créton. Handskerne er lavet fra bunden, hvor kvalitet og design er i centrum. Herunder er handsker og hatte lavet af blandt andet ægte uld og skind. Så mangler du at fuldføre dit outfit med et lækkert accessories, så bestil her. Dette udvalg er for dig, som ønsker at kvalitet og design skal være i fokus, uden at det behøver koste en formue.

Hold dig varm


Når vinteren nærmer sig, og det begynder at blive koldt er det nødvendigt at investere i handsker og hatte, så du kan sikre dig at du kan holde varmen i de kolde tider. Her på siden kan du find et udvalg af handsker og hatte til en hver stil og lejlighed. Vi har handsker og hatte fra Créton, som sælges i smykke farver og materialer. Der er god chance for at du kan finde et par handsker og hatte, sm passer lige til dit behov og krav. Vi du er lidt at en frossenpind, så har du helt sikket brug for nogle gode varme handsker og hatte når vinteren for alvor er her. Hvis du vil være ekstra varm kan du med fordel vælge en hat og handsker i uld, så er du sikker på at din varme ikke forsvinder fra kroppen.