L'Atelier du Vin

L'Atelier du Vin er et ægte high-end brand for ægte vin-connoisseurs. Den franske familievirksomhed har eksisteret siden 1926 og har siden specialiserede sig inden for fremstilling, aftapning og servering af vin. L'Atelier du Vin vil ikke bare producere nyttigt tilbehør, det skal også øge nydelsen af vinen. Alle anvendte design og materialer vælges på baggrund af funktion, samtidig gør det enkelte og diskrete design dem til tidsløse produkter.
L'ATELIER DU VIN Golden Boy
Enkel og elegant proptrækker fra L'Atelier du Vin. Nem at bruge og er perfekt til at tage med, når du skal nyde din vin i det fri.
L'ATELIER DU VIN Oeno Motion Wood
Proptrækker fra L'Aterlier du Vin Elegant proptrækker lavet i krom og træ. Den har en indbygget folieskærer så du nemt og hurtigt kan åbne din yndlingsvin. Den har et indbygget diagram som viser farverne for forskellige vine. Kan tilpasses så den passer til størstedelen af alle vine.

L’atelier du Vin - hverdagens nydelse

Funktionalitet, nydelse og tidløshed er de tre ord, der kendetegner den franske familievirksomhed L’atelier du Vin, der siden 1926 har skabt nyttige og kvalitetsfulde redskaber til servering af vin. Den passionerede franske familie har i snart hundrede år specialiseret sig i produkter, der frembringer den bedst mulige smagsoplevelse af vinelskerens favoritvin. Denne specialviden kommer til udtryk i et stilrent og funktionelt design i høj kvalitet, der indbyder til nydelse i hverdagens travlhed. I dag er det Georges Richard, der fører forfædrenes hjertebarn videre og som skaber tilbehør til vin, der forbedrer den unikke aroma.