Køb til og med d. 19. dec. for levering inden jul

Vægure

Her på siden har vi samlet et ekstrem lækkert udvalg af vægure og vækkeure, der repræsenterer nutidens stil helt fantastisk. Med udgangspunkt i stilrent design og rene minimalistiske linjer, finder du i udvalget herunder mærker som Rosendahl og Architect osv.

Vægure der passer til din stil

Rosendahl og Architect er kendt for deres evne til at fange tidens tendenser på en tidsløs måde i deres design. Urene fås i forskellige størelser og varianter, så det er bare at gå på opdagelse i vores ure herunder med det samme, og finde det ur, som passer bedst ind i netop jeres rum.

Smukke vægure går aldrig af mode. De er dekorative at have hængende og naturligvis særdeles praktiske. Klassiske Arne Jacobsen ure, stilrene Ora ure fra Kähler eller måske et i beton fra Créton Maisen? Vi har samlet nogle af de mest populære her på siden.
Et flot vægure tilføjer detaljer til hjemmet, og kan gøre en stor forskel for dit rum. Vi tilbyder vægure til en hver smag, vores ure er nøje udvalgt, sådan at vi følger tidens trends og kan præsentere det hotteste af vægure på mærkedet.

Køb dit vægur hos Sinnerup


Når du har fundet det vægur der passer helt perfekt til dig, så er det bare at bestille. Vi tilbyder hurtig levering og således at du kan glæde dig til at modtage dit vægur så snart du har bestilt. Oplever du problemer er du selvfølgelig til at kontakte os, eller hvis du mangler svar på et spørgsmål.