Lourdes indretter sin terrasse

#terrassemakeover

Lourdes, bedre kendt som kvinden bag grønt hus fra det populære TV2 program “Nybyggerne” i 2019, er med til at inspirere Danmark med sine smukke og imponerende evner indenfor indretning. Hun har et særligt øje for unikke loppefund og kreative DIY-projekter, som hun sammensætter med smukke nye designs. Det er nemlig kombinationen af brugt og nyt, der ifølge Lourdes virkelig kan være med til at skabe noget helt særligt i indretningen.

"Det er i mix´et mellem nyt og gammelt, at magien opstår," udtaler Lourdes.

Lourdes får meget af sin inspiration til indretning ved at besøge forskellige butikker. Især lægger hun tit vejen forbi Sinnerup butikkerne - og har endda besøgt flere af dem.

Hun har altid været glad for Sinnerup, som hun siger, byder på lækkert design til hele hjemmet. Hun elsker kombinationen af sit eget genbrug sammen med nyt design. Hun falder igen og igen for de mange lækre materialer, der er at finde i Sinnerup.

Derfor har Lourdes indrettet sin terrasse i samarbejde med Sinnerup - for netop at vise, hvordan man kan kombinere disse to verdener.
Praktik & æstetik

Terrassen, der er et af Lourdes favoritsteder i hjemmet, gik fra at være et tomt udeareal til en indbydende, praktisk og æstetisk smuk terrasse, hvor der er plads til alle. Med en familie på i alt 7 medlemmer og mange gæster, der ofte kommer på besøg, så er især praktik og æstetik et must for Lourdes.
BALI hængestolBALI lounge stolBALI liggestolLanternerLanternerBALI lounge stol

Sommeridyl og feriestemning på terrassen

Et gennemgående fokus på den store terrasse har været at indrette den med små, hyggelige områder, som kan bruges til forskellige formål. Her har Lourdes’ skarpe øje valgt at benytte sig af lækre bæredygtige naturmaterialer som Rattan, der ses i den smukke Bali-serie samt ved brugen af lyskæder og lanterner, for at opnå den helt rigtige feriestemningen, og hvor ro, nærvær og gode minder kan blive skabt.
Light me up lanternerSINNERUP Circles lanterne sortBALI hængestolBALI hængestolSINNERUP glas med lågBoligtekstilerLED lyskædeLED lyskædeLED lysLanterner
Anton havestolAnton havestolGourmet Stone stelEcho glasGourmet Stone stelEcho glasGourmet Stone stelEcho glasMiki træ tagtøjSINNERUP ginglasSINNERUP Texas steak kniv
BALI liggestolBoligtekstilerLED lyskædeLanterneBALI lounge stol

Man skal indrette efter, hvem man er

For Lourdes er det enormt vigtigt, at man føler sig godt tilpas i indretningen. En hovedregel er, at man har det rart i det hjem, man skaber for sig selv og sin familie. For deres store børnefamilie er det for eksempel vigtigt, at hjemmet er indrettet med plads til leg og hygge – for selvom æstetikken altid er i højsædet, så skal det også fungere i praksis, og børnene skal føle sig hjemme.
BALI  hængestolUrtepotteBali lounge stolBali liggestolLED-lysSugerør i metalMiki træ tagtøjGourmet Stone stelAnton havestoleSINNERUP glas med lågLanternerLED lyskædeBoligtekstilerSINNERUP GinglasSINNERUP krydderierEcho glas-serieSINNERUP bestikWoodland bordben
Sinnerup Instagram
CRÉTON Leona sneakersLourdes Manco InstagramCRÉTON Anique kjole
Sommerhus - indret dit sommerhusAltan indretning Terrasse indretning