Luksus til hjemmet

Rige stoffer, spændende teksturer og dybe farver

Selvbevidstheden om at investere i godt håndværk, som er lavet af mennesker og ikke maskiner, er ikke længere en trend, men en klassiker. Det bæredygtige aspekt lurer altid i baggrunden i mødet med at foretage et valg. I den bæredygtige hverdag vælges langtidsholdbare og modstandsdygtige materialer, som kan pynte i hjemmet i flere år. Det stilrene og yndige udtryk dyrkes, for at skabe produkter, hvor der er kælet for detaljerne samtidig med at det visuelle aftryk er behagelig for øjet. Hjemmet afspejler det personlige udtryk, hvortil kvalitetsstærke, tidløse designs er at finde i hjemmet.
Overdådighed og luksuriøse overflader vil være at finde flere steder i huset. Rige stoffer, spændende teksturer og dybe farver er med til at frembringe følelsen af luksus. For en øjeblikkelig fornemmelse af luksus kan du tilføje varme metaller som guld eller messing eller lade huset bryde af materialer som egetræ eller marmor.

Det klassiske egetræ

Eg er at finde i utallige former og farver, hvilket fortsætter i 2023. Vi her i norden elsker egetræets varme og naturlige udtryk, samtidig med at det stærke egetræ kan holde gennem flere sæsoner. Egetræets udseende kan både virke råt og rustikt, men kan også virke elegant og levende i indretningen, som passer perfekt til den skandinaviske smag og trend inden for boligindretningen. Udforsk vores arkitekttegnede reoler under navnet, KEEPER. Serien emmer af kvalitet, og er reoler der kan beholdes hele livet. Reolerne er lavet i massivt egetræ, hvortil samlingerne er fingertappede, hvilket understreger de eksklusive snedker dyder. Placer din ynglings vase eller pyntegenstand herpå, og skab et luksuriøst udtryk med kvalitetsreoler med lang levetid.

Få varme og karakter ind i hjemmet med messing

Indretningen er i stor stil begyndt at bløde op, hvortil brugen af forskellige materialer og metaller pryder indretningen. Messing detaljer er at finde i flere og flere hjem, og er blevet en ægte bolig klassiker. Den gyldne og varme farve giver indretningen et eksklusivt touch, der passer perfekt ind i den nordiske minimalisme og er med til at skabe karakter. Det varme udtryk som messingen bidrager med er ofte med til at bløde det lidt hårde udtryk op. Få hints af messing er med til at skabe et elegant udtryk og kan kombineres med flere af de andre store trends i 2023. Messing og dens unikke og rå detaljer bruges i alt lige fra vaser og urtepotter til badeværelsesartikler såsom sæbedispensere, duftpinde og knager.

Det kølige og elegante look

Marmor er blevet en mere integreret del af boligen, som tilføjer et naturligt og eksklusivt udtryk i indretningen. Naturlige materialer og organiske teksturer vinder indpas i den nordiske indretningsstil. Særligt marmor er blevet mere populært og er med til at skabe et naturligt modspil til det nordiske og lyse design der præger i mange hjem. Marmor er det luksuriøse lille ekstra, som vinder alles hjerter takket ære dens naturligt kølige og glatte overflade, som er med til at give indretningen et eksklusivt touch. Marmor kan mixes og matches med fine gulddetaljer og skabe et gennemført udtryk i stuen med et sofabord fremstillet i det kølige materiale eller udsmyk med lysestager eller bakker i marmorets tegn.

Smykker er prikken over I'et

Smykker er prikken over i’et for at fuldende et outfit. Det kan gøre ethvert outfit mere personligt og udtryksfuldt. Guld er et af de mest ædle metaller og har gennem flere år, været fremtrædende i mange smykkekollektioner. Guldsmykker har et feminint udtryk, og kan både styles elegant og stilren, men også råt og eksklusivt. Kombiner guldsmykkerne i alle dens udformninger med sølv smykker, og udtryk et helt nyt og legende udtryk. Udforsk Silke Renée's smykkeunivers som er inspireret af hverdagens arkitektur, og dyk ned i hendes store udvalg af guldsmykker.