Messing

Ønsker du at gøre dine rum mere levende og varme? Så er messing svaret på dine spørgsmål. Vi har et bredt udvalg af møbler og interiør i det lækre materiale, Messing. Lad dig inspirere til en indretning der skaber blikfang og mere levende samt varme rum.
Størrelser på lager:
ONESIZE
GULD

Messing - bring de varme farver ind

Messing er et smukt materiale, der med sin jordnære farve spreder varme i boligen. Den gyldne, varme farve skaber nemlig blikfang og åbner hjemmet op i levende nuancer. De gyldne farver tilfører et eksklusivt look til indretningen samtidig med, at det skaber personlighed og spil i det minimalistiske kølige hjem. Messing skaber nemlig kontrast til de kolde materialer, hvilket giver et harmonisk samspil mellem kolde og varme nuancer.

Et blandingsmateriale
Messing er et materiale bestående af en blanding af metallerne kobber og zink. Messing er derfor let at forme og støbe, hvilket gør det nemt at arbejde med. Alligevel er messing et stærkere og hårdere materiale end kobber. Farven på messing varierer og findes i både brunrøde nuancer og de mere gullige. Men mest af alt er messing nok kendetegnet ved sin smukke, gyldne farve, der stråler.

Gyldne detaljer
Messing står med enkelhed i smuk kontrast til hjemmets andre materialer. Du behøver nemlig ikke at hive store elementer af messing ind i hjemmet, for du kan nøjes med at lade materialet komme til udtryk i form af små detaljer. Sæt en lampe, lysestage eller skål med en fin messing detalje på bordet og lad træet og messingen spille op imod hinanden. Du kan også hive små elementer af messing ind i boligen i form af glasvaser, kurve, lysestager eller møbler. Du kan også vælge at slippe messingen fri på badeværelset med en smuk sæbedispenser, skål eller smykkestand fra Athene i marmor. Der sker nemlig bare noget helt særligt, når marmor med dets naturlige farvespil og organiske struktur spiller op mod det varme gyldne metal.
Du kan også opleve glæden ved det gyldne metal ved spisebordet. Det fine stel fra Gourmet har nemlig en diskret, enkel messing detalje langs sin kant, hvilket giver en fornemmelse af eksklusivitet og skaber en helt magisk bordopdækning.