Metal hylder

Er det smukke og enkle metal hylder du søger? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har et bredt udvalg af lækre metal hylder i forskellige farver og former, så du er sikret en hylde som matcher dit hjem og din indretning.

Metal møbler - møbler i moderne materiale

Metal er et enkelt og praktisk materiale, der passer godt ind i det moderne og nordiske look. De lige linjer passer perfekt til den minimalistiske indretning og giver hjemmet dybde. Møbler af metal står skarpt i boligen og fungerer godt sammen med træ, da det skaber et modspil i det skandinaviske hjem. Du kan hive metal ind i hjemmet i form af hylder, reoler, knagerækker, bogkasser eller opslagstavler og lade det hårde materiale stå i kontrast til de bløde møbler, tæpper og puder.


Metal er et hårdført materiale


Vi bruger metal til rigtig mange ting i hverdagen, og metal er derfor et materiale, der findes omkring os hele tiden. Metal er nemlig et stærkt materiale, der kan klare en større vægt og belastning, og metallet er derfor særligt egnet til for eksempel ben eller reoler. Reoler, bogkasser og hylder er derfor oplagte møbler at udforme i metal, da de kan bære den tunge vægt.
Vi tilbyder designs i metal i mange forskellige farver, så du kan vælge dine yndlingsfarver, der passer lige ind i dit hjem.


Metal møbler er forenelig med mange stilarter


Møbler af metal passer ind i mange forskellige stilarter indenfor boligindretning. Metal er nemlig et forholdsvis enkelt og stilrent materiale,der ikke larmer særlig meget i indretningen, hvilket gør det foreneligt med mange forskellige stile indenfor boligindretning.
Metal møbler passer eksempelvis perfekt ind i den industrielle indretning, hvor metallet er med til at understøtte et cool og råt look. Metal møbler kan samtidig anvendes i den mere romantiske og lyse indretningsstil. Her kan møbler af metal anvendes til skabe kontrast og balance i den romantiske og idylliske æstetik. Også i den nordiske stil kommer metal møbler til sin ret. Med sit minimalistiske og enkle look understøtter metal møbler det nordiske look perfekt.
Med sin enkle træk og stilrenhed formår møbler af metal altså at passe ind i langt de fleste stilarter, når det kommer til boligindretning.


Flotte metal møbler - Nohr serien fra Furniture by Sinnerup


I Sinnerup finder du en lang række lækre metal møbler, heriblandt møblerne fra møbelserien Nohr. Møblerne fra Nohr tilføjer med sine skarpe kanter og rene æstetik et enkelt og elegant udtryk i din bolig. Metal møblerne er designet med funktionalitet for øje, samtidig med at deres enkle design bidrager til et minimalistisk look. i Nohr-serien finder du både reoler, magasinborde, plantekasse og skohylder.