Metal

Er det smukke og enkle metal hylder du søger? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har et bredt udvalg af lækre metal hylder i forskellige farver og former, så du er sikret en hylde som matcher dit hjem og din indretning.

Metal - Et moderne materiale

Metal er et enkelt og praktisk materiale, der passer godt ind i det moderne og nordiske look. De lige linjer passer perfekt til den minimalistiske indretning og giver hjemmet dybde. Møbler af metal står skarpt i boligen og fungerer godt sammen med træ, da det skaber et modspil i det skandinaviske hjem. Du kan hive metal ind i hjemmet i form af hylder, reoler, knagerækker, bogkasser eller opslagstavler og lade det hårde materiale stå i kontrast til de bløde møbler, tæpper og puder.

Et hårdført materiale
Vi bruger metal til rigtig mange ting i hverdagen, og metal er derfor et materiale, der findes omkring os hele tiden. Metal er nemlig et stærkt materiale, der kan klare en større vægt og belastning, og metallet er derfor særligt egnet til for eksempel ben eller reoler. Reoler, bogkasser og hylder er derfor oplagte møbler at udforme i metal, da de kan bære den tunge vægt.
Vi tilbyder designs i metal i mange forskellige farver, så du kan vælge dine yndlingsfarver, der passer lige ind i dit hjem.