Mode

Her hos Sinnerup finder du sæsonens store nyheder og tendenser, tidløse klassikere, basis-styles og tøj til specielle lejligheder - vi tilbyder masser af lækre kvalitetsprodukter til garderoben. Bliv inspireret af de seneste modetrends fra brands som Créton, Nümph, Vila, Object, Lee og mange flere. Forny din garderobe hos Sinnerup og oplev online shopping når det er bedst.
mode
Two generations
vaskeguide
Silke Renée jewelry
 Sinnerup taske
Størrelser på lager:
ONESIZE
MØRK GRØN

Vi elsker mode

Mode er mere end bare tøj. Mode er et socialt, unikt fænomen, der afspejler tidens tendens, og tøjet er redskabet, der hjælper os med at udtrykke vores egen personlige stil. Helt grundlæggende klæder vi os i forhold til, hvem, vi selv synes, vi er eller gerne vil være. Vi identificerer os med tidens trends og tendenser og adapterer stilarter, for at kunne udtrykke lige netop den vi er.

Hos Sinnerup ønsker vi, at alle har mulighed for at udtrykke deres helt egen personlige stil. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af moderigtigt tøj, der både omfavner modens idealer og samtidig udfordrer dem. Alle brands er håndplukket af vores fantastiske modeteam - ligeledes er styles og trends fra de forskellige brands nøje udvalgt, så vi kan tilbyde et bredt og sammenhængende sortimentet til den modebevidste kvinde. Der er kredset om blandt andet designdetaljerne, materialerne, kvaliteten og vi har sikret, at der er tøj i forskellige prisklasser.

Modebevidst året rundt


Med de fire årstider, der hvert år går sin gang og et konstant skiftende vejr oveni, har vi kvinder behov for et omfattende klædeskab, der opfylder alle tænkelige og utænkelige scenarier. Vi er her for at hjælpe dig med at finde lige netop det, du står og mangler eller ikke mangler, men bare eje. Vi ønsker at få din indre fashionista frem i lyset, gøre hende nysgerrig på de seneste trends, så du kan finde, opdatere eller udvide din egen personlige stil og stemme – hvem ved, måske skaber du den næste trend.

Brug og behold-kultur


Vi fokuserer også på at have kvalitetsprodukter, så du i mange år kan få glæde af dit tøj, og så brug og smid væk-kulturen står til skamme. Her kan du finde tøj, der kan kombineres med den næste trend, så det ikke blot ligger i skabet og blive glemt. Tøj skal nydes og bruges, og vi kæmper for, at det ikke får en udløbsdato. Her er brandet Créton især frontløber.

Prikken over i’et - accessories


Accessories bliver ofte refereret til som det ekstra touch eller prikken over i’et på et outfit – og vi er enige! Accessories kan have en stor indflydelse på et look, derfor skal det tænkes ind som alt andet. Det siges, at man ofte starter med at vælge, hvilke sko man skal have på før tøjet – dette mener vi dog kan være meget forskelligt fra person til person. Men en ting er sikkert, accessories er et must-have og kan make or break et look.