NINJA CREAMi Ismaskine

2.199 kr.
Vejl. pris: 2.199,00 kr.
På lager » Levering 1-4 hverdage.
Varenummer:7347-100-NC300EU
Ismaskine fra Ninja.

Mød CREAMi fra Ninja. Dette er din adgang til en helt ny måde at lave hjemmelavet is, frosne desserter og meget mere på. Med CREAMi kan du skabe og tilpasse lækre lækkerier præcis efter dine præferencer. Forkæl dig selv med lækker is, silkeblød gelato, fyldige milkshakes, forfriskende frugtsorbet, sund frossen yoghurt, sunde smoothie bowls og meget mere.

Alt, hvad du skal gøre, er at fylde skålen med dine yndlingsingredienser, placere den i fryseren i 24 timer og derefter bearbejde den til perfektion på få minutter, når du er klar til at servere! Uanset om du foretrækker masser af toppings, ønsker et lavt sukkerindhold, har behov for mælkefri eller veganske muligheder, er valget dit!

Med Mix-Ins-programmet kan du skabe din yndlingskombination ved nøjagtigt at fordele chokoladechips, slik, nødder og kiks i hele skålen med præcision og kontrol. Du kan skabe alt fra den klassiske mynte-chokolade-is til en himmelsk rocky road-is med fluffy skumfidusstykker og knasende kiks.

CREAMi fra Ninja giver dig mulighed for at vælge mellem en række programmer, herunder Ice Cream, Light Ice Cream, Gelato, Sorbet, Smoothie Bowl, Milkshake og Mix In, så du altid har det perfekte værktøj til at opfylde dine dessertønsker.