NINJA Foodi Airfryer Dual Zone 7,6 L

2.099 kr.
Vejl. pris: 2.099,00 kr.
På lager » Levering 1-4 hverdage.
Varenummer:7347-100-AF300EU
Airfryer fra Ninja.

Her er Ninja Foodi Dual Zone Air Fryer, der giver dig mulighed for at tilberede to forskellige måltider samtidig og have dem klar til servering på samme tid. Dette er meget mere end blot en airfryer - den tilbyder 6 forskellige madlavningsmetoder: Max Crisp, Steg, Bag, Genopvarm, Dehydrer og Airfry i to uafhængige kogezoner. Dette betyder, at du ikke kun kan lave velsmagende hovedretter og tilbehør, men også opvarme rester med den samme friskhed og tekstur som lige fra ovnen. Du kan endda skånsomt dehydrere ingredienser for at skabe hjemmelavede tørrede frugter, grøntsagschips og oksekød.

Når det handler om madlavning, er timing afgørende, og Ninja Foodi Dual Zone Air Fryer, med en samlet kapacitet på 7,6 liter, vil hjælpe dig med dette. Brug SYNC-funktionen i de to separate kurve til at tilberede to forskellige måltider med individuelle programmer, tilberedningstider og temperaturer præcist, så begge er klar til at blive serveret samtidig.

Hvis du ønsker at tilberede mad til hele familien, kan du bruge MATCH-funktionen til at anvende de samme indstillinger i begge kogezoner og dermed forberede dobbelt så meget på én gang.