Økologi: GOTS certificerede håndklæder og sengetøj

Vi skal passe bedre på Jordens ressourcer, og det kræver, at vi skaber nogle produkter, der har en høj kvalitet og lang levetid, og som er produceret under ordentlige forhold.

GOTS certificerede tekstiler

GOTS står for Global Organic Textile Standard - altså Global økologisk tekstil standard - som er verdens mest førende certificering, når det kommer til økologiske tekstiler.
Der bliver nemlig sat strenge krav til producenten. Det færdige produkt bliver tjekket grundigt igennem, inden produktet godkendes og miljømærkes, så du er sikret et økologisk produkt.

GOTS certifikatet er med til at sikre flere ting: Først og fremmest sikrer det, at produktet er fuldstændig økologisk - og det gælder hele udviklingsprocessen fra høst af råvarer til forarbejdning af det færdige produkt.

Dernæst sikrer GOTS, at de mennesker, der står for at producere tekstilerne, arbejder under nogle ordentlige forhold. Ikke nok med det, så undgår du også at komme i kontakt med unødvendig og farlig kemi.

Der er altså god grund til at kigge efter GOTS mærket - både for din egen, andres og miljøets skyld.

Sengetøj fra Sinnerup

Det smukke sengetøj fra Sinnerup skaber en hyggelig atmosfære i soveværelset. Sengetøjet består af 100% økologisk bomuldssatin. Det bløde bomuldsgarn sikrer, at sengetøjet er dejligt blødt og behageligt at ligge i.
Derudover gør den høje kvalitet, at sengetøjet har en lang holdbarhed, og kan genbruges mange år fremover.

Sinnerups sengetøj Lines og "Paisley" er GOTS mærket. Dette vil sige, at produktionen af sengetøjet lever op til de strengeste krav inden for miljø, dyre- og arbejdsforhold, og har opnået den mest højtstående certificering inden for økologi.  
Sengetøj fra SINNERUP

Sengetøj fra Södahl

Södahls sengetøj har fine mønstre og farver, der vil pynte i enhvers soveværelse.
Udover at det er pænt at se på, er materialet lavet af 100% økologisk bomuld og er Oeko-Tex certificeret, og derved produceret med omtanke for miljøet.
Sengetøjet “New Harmony” og “Tapestry” har også opnået den højtstående certificering og er GOTS-mærket.
Sengetøj fra Södahl

Håndklæder fra Södahl

Södahls håndklæder er også blevet tildelt GOTS-mærket, som du derfor kan tilføje til boligen med god samvittighed.
”Comfort øko”-serien byder på flotte og lækre håndklæder i den bedste kvalitet, der med sit 100% økologiske bomuld, kan benyttes i mange år.
Håndklæderne kommer i et væld af forskellige farver, så du nemt kan finde den farve, som vil passe bedst ind i din indretning.
Håndklæder fra Södahl