Omhu

Minimalisme, enkelthed og økologiske materialer er noget af det, der kendetegner de mange designs fra Omhu. Omhu er et brand, der opfylder høje krav til beskyttelse af natur og mennesker. Deres certificeringer garanterer, at hele tekstilproduktionen foregår økologisk. Når du køber Omhu produkter, bidrager du til en sundere og mere økologisk tekstilproduktion til gavn for både mennesker, miljø og klima.

Omhu

Du finder her en masse lækkert sengetøj fra Omhu. Sengetøjet fra Omhu er af god kvalitet, og vil helt sikkert ikke skuffe. Du kan give sengetøjet i gave eller du kan købe det til dig selv i gave, hvis du synes du fortjener sengetøj i god og lækker kvalitet.

Omhu har et hav af certifikater, og nedenfor kan du læse nærmere om samtlige:

Fairtrade
Fairtrade spiller en afgørende rolle i at fremme bæredygtig udvikling for producenter, der er certificeret, ved at etablere retfærdigere handelsvilkår, fremme social udvikling og sikre beskyttelse af miljøet. Den anvendte bomuld er blevet certificeret af Fairtrade, og hele handelsprocessen, herunder handel, revision og oprindelse, er underlagt Fairtrade-standarder. Dette garanterer, at bomulden stammer fra producenter, der opfylder strenge Fairtrade-kriterier. Samlet set udgør dette 100% engagement for en retfærdig og bæredygtig produktion.

GOTS
GOTS er den førende internationale standard inden for økologisk tekstilproduktion. Den fungerer som din forsikring om, at mindst 100% af tekstilfibrene opfylder økologiske kriterier. Dette indebærer, at der ikke er anvendt giftige, kræftfremkaldende, hormonforstyrrende eller miljøskadelige kemikalier i produktionsprocessen. Udover dette er GOTS også en sikring af ordentlige arbejdsvilkår i produktionen.

SA 8000
Social Accountability International's (SA 8000) er en international certificering for virksomheder, der opfylder specifikke krav vedrørende arbejdsforhold under produktion. Kravene omfatter blandt andet forbud mod børnearbejde og tvangsarbejde, sikkerhed og sundhed, retfærdig lønkompensation, non-diskrimination, arbejdsdisciplin samt retten til foreningsfrihed og kollektiv forhandling.

Svanemærket
Svanemærket er det nordiske miljømærke og din garanti for, at produktet opfylder strenge miljøstandarder, prioriterer menneskelig sundhed og leverer høj kvalitet. Miljøpåvirkningen evalueres i alle produktionsstadier, fra råstofudvinding til produktets bortskaffelse. Dette inkluderer fastsatte grænser for vand- og energiforbrug samt krav til emballage og affaldshåndtering.

OEKO TEX
Kendt som "Tiltro Til Tekstiler", er dette verdens førende sundhedsmærke for tekstiler. Det sikrer, at produktet er fri for kemikalier, der er kendt eller mistænkt for at være skadelige for både miljø og mennesker. Alle dele af produktet, herunder stof, sytråd, bånd og mærker, er omhyggeligt testet for at opfylde disse strenge sundhedskrav.