Påskepynt

Pynt til påske? Pynt op til påske med søde figurer, fine porcelænsophæng og skønne fyrfadsstager. Skal det være klassisk påskepynt eller er du mere til et stilrent moderne udtryk af påskepynt? Uanset, så finder du smukt pynt til påske fra kendte brands her.

Påskepynt på borddækningen

Påskepynt er uundværligt, når den rette forårs- og påskestemning skal sættes ved spisebordet. Vi forbinder nemlig påskepynt med hyggelige traditioner, farver og samvær med familien. Derfor er det vigtigt at huske påskepynten, når bordet skal dækkes i forårsmånederne, så man virkelig kan mærke, at påsken er kommet.
I Sinnerup finder du et stort udvalg af påskepynt fra både egne og kendte brands i både rolige og glade farver, der får den helt rette påskestemning frem på bordet. Påskeæg, kaniner, får, lysestager, LED-lys og spiral lys er alt sammen en god idé at pynte bordet med, når påsken skal fejres.

Klassisk påskepynt til spisebordet
Er du til et klassisk påskebord med pynt, der holder år efter år? Vi har et stort udvalg af traditionelt og klassisk påskepynt, der med sit tidløse design kan findes frem påske efter påske. Vi har både påskeæg, kaniner og får i farver, der vækker associationer til påske, og som vi forbinder med den skønne højtid. Det klassiske påskepynt har den fordel, at det aldrig går af mode, og så kan du altid mikse det med både gammelt, nyt og hjemmelavet pynt.

Moderne påskepynt til borddækningen
Er du til moderne påskepynt, har vi også et stort udvalg af dette. Vi har masser af påskepynt i moderne pasteller og rolige nuancer, der skaber en mere trendy borddækning. Pynt bordet med spiral lys, pasteller og egne dekorationer og skab dit eget moderne udtryk. Lad pynten være det bærende element på spisebordet og vælg en diskret dug og et ensfarvet stel, så pynten virkelig springer i øjnene. Du kan også gøre det omvendte - vælg en farverig dug eller et mønstret stel og lad påskepynten være rolig og neutral. Pynt fx op med naturen som påskeliljer eller gæslinge og hæng påskeæg på grenene.

Miks nyt og gammel påskepynt
Det er altid hyggeligt at sætte sit eget præg på traditionerne og gøre forårsbordet personligt med sit eget påskepynt. Der er ingen, der siger, at påskepynten skal være det ene eller det andet - du kan nemlig altid mikse nyt og gammel. Har du noget gammelt påskepynt, der betyder noget for dig, kan det være med til at skabe en helt særlig stemning ved bordet. Pift dit gamle pynt op med nye stilarter og moderne farver og lad det nye og gamle påskepynt møde hinanden i en stemningsfuld borddækning.