Påskepynt

Her kan du finde alt hvad du har brug for, til at skabe en hyggelig påskestemning i dit hjem.
Her er både klassiske påskeophæng og et stort udvalg af vaser, lysestager, og alt hvad der er brug for til opdækning af det moderne pastelfarvede påskebord.

Påskepynt på borddækningen

Påskepynt er uundværligt, når den rette forårs- og påskestemning skal sættes ved spisebordet. Vi forbinder nemlig påskepynt med hyggelige traditioner, farver og samvær med familien. Derfor er det vigtigt at huske påskepynten, når bordet skal dækkes i forårsmånederne, så man virkelig kan mærke, at påsken er kommet.
I Sinnerup finder du et stort udvalg af påskepynt fra både egne og kendte brands i det lyse og pastelfarvede univers, der får den helt rette påskestemning frem på bordet.

Klassisk påskepynt til spisebordet
Er du til et klassisk påskebord med pynt, der holder år efter år? Vi har et stort udvalg af traditionelt og klassisk påskepynt, der med sit tidløse design kan findes frem påske efter påske. Vi har både påskeæg og påskeharer, der vækker associationer til påske, og som vi forbinder med den skønne højtid. Det klassiske påskepynt har den fordel, at det aldrig går af mode, og så kan du altid mikse det med både gammelt, nyt og hjemmelavet pynt.

Moderne påskepynt til borddækningen
Er du til moderne påskepynt, har vi også et stort udvalg af dette. Vi har masser af påskepynt i moderne pasteller og rolige nuancer, der skaber en mere trendy borddækning. Pynt bordet med et flot stel, krystallysestager med spiral lys og dekorative vaser med påskeliljer og hæng påskeæg på gæslinge eller andre friske grene fra haven

Miks nyt og gammel påskepynt
Det er altid hyggeligt at sætte sit eget præg på traditionerne og gøre forårsbordet personligt med sit eget påskepynt. Her er det også muligt at mikse nyt og gammelt. Har du noget gammelt påskepynt, der betyder noget for dig, kan det være med til at skabe en helt særlig stemning ved bordet. Pift dit gamle pynt op med nye stilarter og moderne farver og lad det nye og gamle påskepynt møde hinanden i en stemningsfuld borddækning.