Pastelfarver vs. jordfarver

Sommer og forår i Danmark byder år efter år på de lyse pastelfarver, der fremhæver vores mørkere teint og lysere hår. Men tendensen går også i den helt modsatte retning denne sæson med mere mørke, afdæmpede jordfarver. Trenden denne sæson er simpelthen, at der er lidt for enhver smag – og det kan vi li’!
Denne smukke kjole fra Créton understøtter pasteltrenden på bedste vis. Créton laver altid styles i et unikt design og med materialer af højeste kvalitet. Denne rosa kjole med blomster-mønster og sølv-glimmer effekt er ingen undtagelse. Find også stoffet som en jakke, Sandra jakken.
Er du til tone-i-tone eller dyreprint? Jordfarverne giver dig mange muligheder denne sæson. Hold dig til det helt mørke sæt i en cool, oversize pasform fra Créton eller kast dig ud i print og grønne nuancer hos Pulz.
Pastel og paisley klæder hinanden rigtig godt. Denne buksedragt fra VILA kombinerer begge på bedste vis. Og vi er vilde med buksedragten, da den er både behagelig i sommervarmen og nem at style lækkert med bare ben og et par sko.
Smukke klassikere er mindst ligeså smukke i sommervarmen! Crétons flettede Pam-taske er en favorit som både shopping- og skoletaske. Og den lette Ruffle bluse er perfekt på de varme dage. Skab et oversize look med en lang Mella skjorte over et par brede Camina bukser. Créton har styles til alle lejligheder!