Køb til og med d. 19. dec. for levering inden jul

Billedrammer

Familiebilleder, smukke kunstprint eller plakater i fine rammer er med til at skabe en levende og personlig stil i din indretning. Sinnerups sortiment indeholder rammer i mange størrelser og forskellige materialer, så du kan finde netop den ramme, som passer hjem til dig.

Billedrammer til det personlige hjem

Billedrammer er med til at gøre hjemmet personligt. Med billedrammer kan du både udtrykke din stil, men også dine minder og de nærmeste personer i dit liv. Vælg dine favoritmotiver, nogle personlige fotografier eller nogle udtryksfulde plakater og gør indretningen meget mere personlig. Du kan både hænge enkelte billedrammer op og virkelig lade dem få opmærksomhed, eller du kan lave din egen billedvæg bag sofaen, sengen eller på den kedelige væg. Med en billedvæg sammensætter du en masse billedrammer og skaber en form for installation i hjemmet, hvor din personlighed virkelig kan komme til udtryk - en god måde at få kunst ind i hjemmet på og udfolde sin kreativitet.

Billedrammer til enhver smag
Hos Sinnerup har vi mange forskellige billedrammer i både sort/hvid og farver. Vi har også mange forskellige størrelser, så du kan finde den ramme, som du mangler. Ligeså har vi mange forskellige udtryk med både motiver, fotografier og det mere abstrakte. Vælg dit eget udtryk eller sammensæt forskellige stilarter for et anderledes og spændende look.

Billedrammer skaber en god akustik
Billeder på væggene kan være med til at skabe en bedre akustik, hvis der er meget rumklang. Hæng et par billeder op på væggene og hør, hvordan lyden forbedres i rummet. Du får altså både noget smukt at se på og en bedre lyd i dit hjem ved at hænge billedrammer op.

Find inspiration til at indrette med billedrammer
Du kan bruge billedrammer som vægpynt i alle hjemmets rum, så du kan sagtens være kreativ. Du kan altid søge inspiration til dine billedrammer og se, hvordan andre har valgt at sammensætte deres billeder.