Salt & peber

Her finder du vores store udvalg af salt- og peberkværne. Alle vores kværne er fra kendte mærker og du er derfor sikret en høj kvalitet. Salt- og peberkværne er ikke kun et praktisk redskab i madlavningen, de er også en del af indretningen i køkkenet.

Salt & Peber

På siden herunder finder du vores store udvalg af salt- og peberkværne. Alle vores kværne er fra kendte mærker og du er derfor sikret en høj kvalitet. Salt- og peberkværne er ikke kun et praktisk redskab i madlavningen, de er også en del af indretningen i køkkenet. Derfor har vi også et bredt udvalg af kværne med et flot stilrent design, så du kan finde dem der er perfekte for dig.

Elsker du at lave mad? Så har vi her et bredt udvalg af salt og peber, som man altid har brug for når man laver mad. Vi har en masse forskellige varianter af salt og peber, med forskellige smage i, som vil kunne passe til forskellig madlavning. Vi har smukke salt og peber kværne af træ og et sjovt salt og peber sæt fra Spring Copenhagen af dyr. Samt saltkar, hvor du kan have dit salt og peber liggende i hvis du ikke bruger en kværner.