Salt- og peberkværne

Gode salt- og peberkværne er uundværlige i køkkenet. Er du begejstret for madlavning, er et køkken uden salt og peber helt utænkeligt – og samtidig står et salt- og pebersæt ofte fremme på bordet og bidrager derfor til din indretning. Se vores udvalg her, hvor funktion og design går hånd i hånd.

Hvilket salt- og pebersæt skal pryde dit køkken?

Det er klart, at en god saltkværn og en god peberkværn skal kunne kværne dine krydderier på en måde, så kværnene er lette at bruge og giver den rette mængde og finhed. Men derudover spiller designet på salt- og pebersættet også en stor rolle for mange, når de skal vælge nye kværne i køkkenet.

Af den årsag har vi nøje udvalgt et lækkert udvalg af de smukkeste kvalitetskværne. Materialet og overfladen på kværnene kan nemlig have stor betydning for det samlede indtryk i dit køkken. Et salt- og pebersæt i træ tilføjer et naturligt og organisk islæt til indretningen, mens sorte kværne eller kværne i metal er mere neutrale og understøtter en minimalistisk indretning. Endelig er der også de sjove udgaver i form af forskellige figurer, der er iøjnefaldende og giver din indretning lidt humoristisk kant.

En saltkværn eller peberkværn med helt særlige smage

Hos Sinnerup finder du også vores helt egen gourmetserie, der bl.a. indeholder mange varianter af salt og peber. Vi kalder den Sinnerup Appétit. Her er salt ikke blot salt, og peber er ikke blot peber. Du kan bl.a. få en peberkværn med både sorte og hvide peberkorn samt salt. Eller hvad med en saltkværn, der også indeholder tomat og basilikum eller citron og timian? Med vores egne salt- og pebersæt kan du lukke op for helt nye smagsdimensioner i din madlavning. Gå på opdagelse i Appétit-serien og find din nye favorit.