Strikcardigans

Ligegyldigt hvilken årstid vi er i, så hører cardiganen altid hjemme i klædeskabet. Vi har korte, lange, tynde og tykke cardigans i skønne farver og til en hver lejlighed. De tynde cardigans går godt til de lune tider, hvor sommeren er over os, mens de grovstrikkede cardigans hører sig mest vinteren til.

Her finder du et bredt, lækkert udvalg af strikcardigans til en overkommelig pris. Kvalitet og design er i centrum, hvor hver enkelte strikcardigan følger modens varierende trends og must-haves. Så hvis du mangler en lækker cardigan til hverdag eller til en speciel begivenhed, så bestil den her.

Cardigans


Det er altid dejligt med en god og varm cardigan, som du kan hold varme i når de kolde måneder starter. En cardigan kan være stilfuld og gennemføre dit outfit, når du lige mangler lidt ekstra til dit outfit. Cardigans har mange forskellige udtryk, nogle skal være lukket, andre har nogle flotte knapper, nogle har binde bånd og så er der dem med lynlås og dem der altid skal være åben. Uanset hvilken stil du er til, så har vi udvalget til dig. Vi har cardigans i forskellige farver og med forskellige udtryk, som helt sikkert vil passe til dig stil.  
En cardigan er også god til sommer, når der bliver køligt om aftnerne, du kan også bruge din cardigan ud over en sommerkjole eller til et par jeans og t-shirt. Hos Sinnerup finde ud helt sikkert cardiganen der passer helt perfekt til dig og din stil om det er sommer eller vinter.

Strik og cardigans


Det er virkelig rart at kunne vikle sig ind i en varm blød cardigan, når vejret ikke er lige så varmt mere. Det er ikke så tid at man har muligheden, for at kunne bruge sine cardigans, men når man kan er det altid dejligt. VI har forskellige strikcardigans som passer til alle stil. Vores cardigans kan bruges til både at gå og hygge sig der hjemme eller til brug når man skal være mere fin. Du kan altid sammensætte dine kjoler eller skjorter med en cardigan for at dresse den op eller den.