Striktrøje dame

Hold varmen hele året rundt med vores lækre udvalg af lune strik must-haves. Sortimentet består af bløde design strik, i farverige nuancer der komplimenterer årstiden vi er i, klassiske mønstre og fine hulstrik. Tilføj tidløse klassiker til din garderobe.

Strikpullovers

Her finder du et bredt, lækkert udvalg af strikpullovers til en overkommelig pris. Kvalitet og design er i centrum, hvor hver enkelte strikpullover følger modens varierende trends og must-haves. Så hvis du mangler en lækker pullover til hverdag eller til en speciel begivenhed, så bestil den her. Strikken kan bruges på mange måder - du kan bruger den på traditionel vis til et par bukser, jeans eller nederdel, eller lag på lag over en skjorte eller kjole.

Strik


Mangler du en lækker strik til at hold dig varm om vinteren eller til de kølige aftner om sommeren? Vi har et stort udvalg af stik, som passer til alle årstiderne. Vi har strik til en hver stil, måske du godt kan lide at din strik er farverig eller måske du bedste kan lide de mere neutrale farver. Vi har udvalget til dig. Vi kan tilbyde lækre strik til de kolde vintre, som er stilfuld og kan gennemføre dit look. Vi sælger veste, cardigans og sweatre, så vi er sikker på at du nok skal finde den strik der passer bedst til dig og den stil du har lige nu.

Tid til ny strik?


Vi har et stort udvalg af strik i mange farver. Måske du ikke har købt en ny strik i mange år, og synes nu det er tid til at købe en ny? Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde en ny strik til din garderobe, så du igen kan være med på tidens mode indenfor strik. Vi tilbyder nemlig strik der kun er inden for tidens trends og de trends der rører sig indenfor mode verden.