Tekander

Bryg din favorit te, servér den i en personlig og smuk tekande og hyg dig i sofaen med den varme drik. En god tekande skal ikke blot kunne brygge te, men også være et smukt element på dit bord, så du kan få endnu større glæde af din hyggetid. Hos Sinnerup har vi et bredt udvalg af forskellige tekander i mange stilarter. Om det er den klassiske tekande i porcelæn eller den mere rå tekande i støbejern, så finder du den her på siden.

Tekander - Hygge, samvær og selvforkælelse

Te repræsenterer hygge, samvær og selvforkælelse og er et æstetisk redskab, der pynter både på bordopdækningen og i køkkenet. Det er derfor vigtigt at vælge en tekande, der kan bidrage til den fulde nydelse. Du kan nemt pifte kagebordet op med en tekande, for en tekande er et personligt og stemningsfuldt redskab, der indbydende præsenterer sig for dig og dine gæster.
Den helt rigtige tekande vil kun gøre teen bedre, da den smukke servering vil bidrage til æstetisk nydelse og afslappende selvforkælelse. Æstetik, design og funktion går nemlig hånd i hånd.

Materialer
Hos Sinnerup tilbyder vi tekander i alverdens stilarter, hvor du både kan finde klassiske kander i porcelæn og de mere rå tekander i støbejern.
Vi tilbyder tekander i: Keramik, støbejern, porcelæn, plastik og rustfrit stål.
Gå på opdagelse i vores te-univers og find den helt rigtige kande i det materiale, der afspejler dig bedst.