Skabe & vitrineskabe

Er du også træt af at gemme dit smukke yndlingsstel væk i skuffer og skabe? Det skal vises frem! Fremhæv dine glas, tallerkener og skåle i et vitrineskab og få et elegant udtryk i spisestuen eller køkkenet. Et vitrineskab er en smart og funktionel opbevaringsløsning.

Elegant opbevaring med skabe og vitrineskabe

Et skabs overordnede funktion er opbevaring. Dog behøves opbevaring ikke at foregå i store, klodsede og skramlende skab der fylder i boligen og bryder med din indretningsstil. Et stort og klodset skab kan nemt få rummet til at syne mindre, samtidig med at det visuelt ikke gør noget godt for din indretning.
Gør i stedet dit skab til en del af din indretning, ved at vælge et skab eller vitrineskab i flot design som passer ind i din stil og indretning i resten af boligen. Ved at vælge et visuelt flot skab eller vitrineskab kan du gøre dit skab til en integreret del af din indretning fremfor blot en praktisk opbevaringsløsning.
Her på siden finder du flotte og elegante skabe og vitrineskabe i stilrent design med flotte detaljer. Du finder helt sikkert et skab eller vitrineskab, som falder i din smag.

Vis dit stel frem med et flot vitrineskab


Det er synd at gemme sit flotte stel væk. Normalt er vores stel kun noget, vi ser under måltider og ellers gemmes det væk i køkkenskabe og skuffer. Ved at opbevare dit flotte stel i et vitrineskab, kan du faktisk gøre stellet til en del af indretningen, som noget flot du kan kigge på hver dag. Et vitrineskab er nemlig som oftest udstyret med elegante glaslåger, så der er frit udsyn til dit smukke stel og andre genstande, du opbevarer i vitrineskabet.

Et vitrineskab kan anvendes i alle rum


Et vitrineskab forbindes ofte med opbevaring af porcelæn og stel i køkkenet eller spisestuen. Du kan dog sagtens anvende et vitrineskab i andre af hjemmets rum. Har du et større badeværelse kan du eksempelvis anvende et vitrineskab til opbevaring af makeup, håndklæder smykker mm. I entréen kan du anvende et vitrineskab til opbevaring af huer, handsker, cykelhjelme, imens du i soveværelset kan anvende et vitrineskab til opbevaring af tøj, sokker og undertøj som en tilføjelse til dit tøjskab. Du kan altså sagtens anvende et vitrineskab til opbevaring i alle hjemmets rum. Vælg et vitrineskab der passer ind i resten af rummets indretning, så det passer ind i et overordnet visuelt udtryk.