Vitrineskab

Et vitrineskab er et opbevaringsmøbel med hylder, som er helt – eller delvist – dækket med glaslåger. Vitrineskabet benyttes ofte til opbevaring og udstilling af pynte- og brugsgenstande som for eksempel porcelæn, kunst, glas, bøger, lysestager og meget mere. Et vitrineskab kan benyttes i flere forskellige rum i hjemmet alt efter behov.

Et vitrineskab er et glasskab>/h2>Gør opbevaring til en del af indretningen med vitrineskabe. Slut med tunge reoler – glasskabet giver en lethed og elegance til dit rum.

Vitrineskabet er et utroligt alsidig møbel, som kan bruges til både opbevaring og udstilling på én gang. Møblet egner sig derfor godt til rum i boligen, hvor du gerne vil vise nogle af dine ejendele frem. Det behøver ikke nødvendigvis være pyntegenstande, kunst eller samleobjekter. Det kan også være helt almindelige brugsgenstande, som giver noget charme og personlighed til indretningen.

Sådan indretter du vitrineskabe

Et smalt vitrineskab gør sig for eksempel godt ude på badeværelset. Det er den perfekte måde at opbevare, men samtidig udstille dine smukke smykker, parfumeflasker, lækre wellnessobjekter og andre lækre badeværelsesaccessories. Du kan endda udstille noget så praktisk som dine håndklæder på en flot og indbydende måde i et vitrineskab fra Sinnerup. På den måde bliver praktiske genstande, som du måske ellers gemmer væk, til en flot del af indretningen.

Vores udvalg af større vitrineskabe gør sig godt til for eksempel stuen eller køkkenet. Her kan du opbevare dit flotte porcelæn, glas, bøger, keramik, planter, lysestager og meget mere. Ved altid at udskifte eller omrokere dine ejendele i et vitrineskab, kan du nemt redesigne din bolig,  når den kreative kløe melder sig uden at skulle udskifte større møbler.

Vitrineskab som alternativ til barvogn?

Et vitrineskab fra SInnerup gør sig også godt, som et alternativ til en barvogn. Du kan altså også benytte vitrineskabet som barskab. Her kan du på en flot måde opbevare diverse flasker, shakere og cocktailglas, uden at det står fremme og bliver støvet, eller at børnene kan få fingrene i det.