XDdesign

XDdesign er et hollandsk design-mærke, der har produceret verdensomspændende og populære rygsække, der er perfekte til den travle hverdag, rejser og det skiftende vejr. De smarte, enkle og tyverisikre rygsække er udarbejdet i et let, vandafvisende og stærkt materiale, der gør det nemt at opbevare sine ting sikkert og med stil. Rygsækkene er med skjulte lynlås og rum, så ingen lommetyve kan få adgang til dine værdier, når du har den på ryggen. Derudover er taskerne designet i et snittefast materiale, så de er sikret mod tyve, og så indeholder de et skjult opbevaringsrum til en tablet eller computer.

XDdesign - en nemmere hverdag

XDdesign er et hollandsk designmærke, der eksisterer over hele verden og spreder smukke, praktiske rygsække til glæde for jordens travle mennesker. XDdesign drives af dygtige designere fra alle steder i verden, der har mere end 30 års erfaring. De dygtige designere har skabt nogle utroligt praktiske og funktionsrige rygsække, der er tyverisikret, skæreresistente, vandafvisende, lette og med plads til tablet og bærbar.

Værdier
For XDdesign er det vigtigt at skabe bæredygtige produkter, der er funktionelle, smukke og ligger til fornuftige priser. Derfor ønsker de at skabe æstetiske og anvendelige produkter, der kan forbedre det daglige moderne liv, så alle kan få glæde af de små ting i livet. Dette er deres rygsække et godt eksempel på.