Zone

Zone er et brand, der i samarbejde med danske innovative designere skaber udstyr til bad og køkken i funktionelle og æstetiske designs. Det brede sortiment af kvalitetsprodukter er formgivet i attraktive materialer til en overkommelig pris, der efterlader hjemmet i en moderne atmosfære.

Zone - et farverigt univers

Zone skaber smukke designs til badeværelset og køkkenet, der passer harmonisk ind i den hverdagslige indretning. Målet for Zone er netop at skabe produkter, der kan benyttes i  hverdagen, så funktionaliteten og kvaliteten er i top. Sortimentet spænder bredt, og tilbyder både sæbedispenser, tandbørstekrus, håndklæder, badeforhæng og pedal spand, men også dækkeservietter, skærebræt, opvaskebørste, brødkurv og bordskånere.
Trods det brede sortiment, formår Zone alligevel at fastholde en rød tråd; det farverige univers og det bløde design.

Matchende farver
Du kan nemt pifte badeværelset eller køkkenet op med få elementer. Sammensæt tandbørstekruset, sæbedispenseren, pedalspanden og håndklæderne og lad de flotte farver gå igen på badeværelset. Du kan også sætte et opvaskesæt ved køkkenvasken og lade de forskellige elementer spille sammen og matche med hinanden. De gennemgående farver skaber balance og harmoni, og du vil opleve, at lidt kan gøre meget.

Så hvis du ønsker et æstetisk, funktionelt og farverigt element ind i hjemmet, så gå på opdagelse i det spændende univers og få et farverigt og funktionelt hjem, der spreder varme og glæde.