Züny

Vi elsker livet og glimtet af det barnlige hjerte, derfor forsøder Züny hjemmet med kvalitative, søde produkter, der gør hverdagen lidt sjovere. Du kan let sætte et personligt præg på hjemmet med de specielle Züny dyr og figurer. De flotte håndsyede dyr er fremstillet i kunstlæder og er med fyld af polyester og stålkugler. På denne måde kan dyrene benyttes som bogstøtter og dørstoppere, da de vejer godt til. De håndsyede læderdyr er dog også flotte på hjemmets hylder, reoler og kommoder, hvor de kan bruges som pyntegenstand.  

Edo - Håndsyede design

Edo har skabt nogle karakteristiske og humoristiske dørstoppere i mange forskellige udgaver, der på en sjov og effektiv måde forhindrer smækkede døre. Serien udstråler fantasi, leg og kreativitet og er den oplagte måde at tilføje lidt charme i hjemmet på. De karakteristiske læderdyr er tænkt som både dørstoppere, brevvægt og bogstøtte i reolen. De søde læderdyr er dog også perfekte pyntegenstande, da de med deres simple og sjove design spreder en hyggelig atmosfære i hjemmet.

Den perfekte gave
Alle Züny dyrene er helt håndsyede og skabt af kunstlæder med fyld af polyester og stålkugler, så de kan holde bøger og forhindre døre i at smække samtidig med, at de fås i et væld af varianter. Dette gør, at Züny dyrene er den perfekte gave, da du helt sikkert kan finde et udtryk, der passer lige nøjagtig til den person, som du vil glæde. Så gå på opdagelse og find dine favorit dyr.