Rulleborde og barborde

Et rullebord – også kaldet et barbord – er et lille, let bord, som ofte står på hjul og er nemt at flytte rundt. Rulleborde har som regel en eller flere hylder og anvendes til mange forskellige formål. For eksempel til opbevaring af nips, service, planter eller flasker

Et rullebord eller barbord til ethvert hjem


Vi har barborde og rulleborde i mange forskellige stilarter og størrelser. Hvad end du er på udkig efter et barbord i træ eller metal, i sort eller andre farver, rundt eller ovalt, så finder du det lige her i vores sortiment. Vi har barborde, som passer ind i alle hjem.

Skal dit rullebord stå i køkkenet med krydderier og krydderurter? Eller i stuen med et par planter? Eller måske i soveværelset med fotografier og vækkeuret? Det kan også stå i entreen og bruges til at opbevare forskellige småting såsom bilnøgler. Mulighederne med et rullebord er mange.

Smarte barborde på hjul


Noget af det mest praktiske ved et barbord på hjul er, at det let kan flyttes omkring i hjemmet. Hvis du for eksempel bruger barbordet til servering af mad, kan du tilberede tingene i køkkenet, anrette dem pænt på barbordet, og derefter rulle det ind til spiseafdelingen.

Du kan også bruge barbordet som et flytbart sofabord, hvor du opbevarer drinks og snacks. Fordi barbordet er på hjul, kan du let placere det, hvor gæsterne er, så de altid har nem adgang til forfriskninger. Hvis selskabet for eksempel trækker fra køkkenet og ind i spisestuen, ja, så følger barbordet nemt med.

Find et flot, højt barbord hos Sinnerup


Leder du efter et højt barbord til din hjemmebar, køkkenet, stuen eller noget helt fjerde? Så har vi det lige her hos Sinnerup. Et højt barbord er praktisk af flere forskellige årsager. For det første kommer tingene op i højden, så du ikke behøver bukke dig for at nå dem. Dette giver en praktisk arbejdshøjde, hvis du skal tilberede noget på barbordet, for eksempel drinks.

For det andet har et højt barbord også den fordel, at børn og husdyr ikke kan nå de ting, der står på barbordet. Desuden er et højt barbord også behageligt at stå ved, hvis du skal nyde din drink. Og så passer det godt sammen med høje barstole.