Dybe tallerkener

Se vores smukke udvalg af dybe tallerkener, fra mærke som Bitz, Pillivuyt, Kähler, Lyngby og Eva trio. Tallerknerne er af flot enkelt design og kan bruges til morgen, middag eller aftensmad.

Dybe tallerkener keramik

Når din yndlings ret på menuen fortjener du også at få den serveret i den rette tallerken. Hos Sinnerup tilbyder vi dybe tallerkener, til en hver stil og smag. Vi tilbyder smukke dybe tallerkener med et enkelt design, som vil passe ind i hvilket som helt hjem. Vi de stilrene tallerkener i din ret kan tale for sig selv og ikke blive domineret af en dyb tallerken med alt for mange farver og motiver. Ved at have en dyb tallerken med enkelt design, kan du fremhæve din kunstskab i køkkenet, så alle dine gæster kan blive imponeret.

Vi tilbyder tallerkener fra Bitz, Pillivuyt, Kähler, Lyngby og Eva trio. Så hvis du allerede samler på tallerkener fra et af disse stel, så kan vi tilbyde dybe tallerkener fra disse brands. Du kan mix og matche de dybe tallerkener som du har lyst, og skabe dit helt eget udtryk når du servere din mad.

Du kan bruge de dybe tallerkener til morgenmad, middagsmad eller aftensmaden. Spiser du cornflakes eller yoghurt, om morgen så kan du pifte din morgenmad op med en af vores flotte dybe tallerkener. Du kan også bruge vores dybe tallerkener til at spise suppe fra eller hvad du ligge ønsker din tallerken skal bruges til.