Egetræsmøbler

Kan du heller ikke få nok træ i hjemmet? Mere specifikt Egetræ? Så vil du være vild med vores store udvalg af smukke egetræs møbler, flotte køkkenredskaber og pyntegenstande. De flotte egetræs møbler vil passe perfekt ind i det skandinaviske hjem.

Læs mere om egetræ her

Egetræ er et af de mest moderne materialer at anvende til møbler og især til plankeborde. Det rustikke træ giver nemlig et helt særligt udtryk til hjemmet med sin gyldenbrune farve og fine knaster. Udover dette, efterlader træ i hjemmet også en dejlig genkendelig og rolig duft af natur, der tilføjer en helt bestemt følelse af hjem. Det specielle ved træ er også, at hvert stykke træ kommer med sin egen personlighed med et unikt sæt af knaster, uddybninger og spidser, der giver et varmt og charmerende udseende i hjemmet.

Stærkt materiale
Egetræ er et hårdført materiale, så træet får ikke nemt buler og eller går i stykker. Når det så er sagt, er det stadig vigtigt at behandle og pleje sit træmøbel, så det holder sit flotte udseende længe. Det er derfor en god idé at behandle udsatte og meget anvendte møbler af egetræ med olie 2-3 gange om året.