Møbler af genbrugstræ

Lad dig inspirere af vores rå og rustikke møbler af genbrugstræ. Du vil finde lækre skamler, bænke, borde, stole, kasser og bakker, som alt sammen er lavet i genbrugstræ og giver dig derfor et bæredygtigt og unikt møbel.
Størrelser på lager:
ONESIZE
NATURAL

Læs mere om genbrugstræ møbler her

Genbrugstræ efterlader et helt særligt og unikt udseende til dine møbler, da hvert stykke træ kommer med sin egen personlighed med et unikt sæt af knaster, uddybninger og spidser, der giver et varmt og charmerende udseende i hjemmet. Udover dette, efterlader træ i hjemmet også en dejlig genkendelig og rolig duft af natur, der tilføjer en helt bestemt følelse af hjem.

Et hårdført materiale med en historie at fortælle
Træ er et stærkt materiale, der kan holde til meget. Der er derfor ingen grund til at træ, der er blevet anvendt længe og har fået slid i form af karakteristiske mønstre og udtryk, skal smides ud. I stedet kan materialet anvendes som genbrugstræ, der med sit særlige udtryk bevidner om et materiale, der har sin helt egen historie at fortælle. Genbrugstræ varierer derfor i udseende alt efter deres bagage, men dette er netop en del af charmen.

Rustikt og personligt materiale
Genbrugstræ efterlader et rustikt og spændende udseende i boligen, der vil stå i stor kontrast til det lyse, rene og de nye materialer i hjemmet. Det er netop dette samspil mellem nyt og gammelt, der tilføjer et spændende spil mellem de mange møbler i rummet.
Genbrugstræ er altså et meget personligt materiale, der har sin egen historie at fortælle. Dette kommer til udtryk i træets udseende, der bevidner om det vind og vejr som netop dette stykke træ har været udsat for. Du kan derfor vælge det udtryk, den historie, som du leder efter.

Miljøbevidst materiale
Genbrugstræ er ikke kun personligt, unikt og smukt, men også et materiale, som er bedre for miljøet, da der netop er tale om genbrug og ikke om nyt træ, der skal fældes. Du kan derfor nyde dit genbrugsmøbel med god samvittighed.