REWOOD Nature podie genbrugstræ

399 kr.
På lager
Varenummer:021122_001M
OBS! Denne vare kan kun bestilles i vores butikker ELLER som Click&Collect med afhentning i vores butikker. Dette skyldes at varen vil kunne blive beskadiget under transport med fragt.

ReWood Nature podium fra Sinnerup

Et podie i genbrugstræ, i en høj slank form.
Det er oplagt at stille en stor flot vase eller en skulptur eller en anden pyntegenstand på den, som skal fremhæves i indretningen.

Træets overflade er lakeret, hvilket gør det mere modstandsdygtigt og nemmere at rengøre.

OBS! Da der er tale om genbrugstræ, kan farven og strukturen variere fra billedet.

Mål:
Str. S: 25 x 25 x 65 cm.
Str. L: 25 x 25 x 75 cm.

Genbrugstræ:
Genbrugstræ er en mere bæredygtig måde at indrette på, sammenlignet med brugen af nyt træ. Behovet for at producere nyt reduceres. Genbrugstræet er overskudstræ uden destination andet end destruktion, selvom træet ikke fejler noget. Genbrugstræet kan komme fra gamle træhuse, både og naturligt væltede træer, som ellers ville være nedbrudt eller brændt. Træet er autentisk og der kan forekomme enkelte søm og skruer, som kun understreger træets autentiske værdi, uden at påvirke funktionaliteten. Træsort, farve og struktur vil variere og derfor er hvert produkt unikt.  

Tips til indretning med genbrugstræ:
- Genbrugstræ har patina og en autentisk charme. I indretningen kan genbrugstræ tilføje varme, tekstur og kontrast, som skaber personlighed og kant i rummet.
- Sammensæt flere elementer i genbrugstræ eller andre naturlige materialer, for at skabe en sammenhængende æstetik i hjemmet. Det kan fx være jute, sten og læder.
- Genbrugstræ kan med fordel kombineres med bløde elementer og organiske former. Fx bløde lammeskind, plaider, organisk formede vaser og grønne planter.


» Se hele vores sortiment af genbrugstræ her