Gulvtæpper

Med gulvtæpper kan du skabe et helt nyt look i dine rum i hjemmet. Brug dem f.eks. til at samle sofagruppen eller som et hyggeligt element under spisebordet. Hos Sinnerup har vi et stort udvalg af superfine gulvtæpper, som du kan bruge til, at skabe hygge og til at fuldende din indretningen af hjemmet.
Gulvtaeppe guide
Fjern pletter fra dit taeppe
Sådan renser du dit gulvtaeppe

Gulvtæpper betyder mere for indretningen end du tror

Et hjem uden gulvtæpper kan nemt bive tomt, kedeligt og udtryksløst, men ved at indrette hjemmet med nogle fine tæpper, bliver boligen hurtig mere personlig og varm i sit udtryk. Vi har tæpper i mange forskellige materialer, såsom uld eller naturflet. Du kan også vælge om dit tæppe skal være rundt eller firkantet, for at det passer ind i lige netop dit hjem. Find også fine børnetæpper, som du kan bruge til indretningen af børneværelset.

Gulvtæpper får rummet til at hænge sammen og fjerner genklang
Gulvtæpper er med til at forbinde rummet og få de enkelte møbler til at hænge sammen. Læg ét stort gulvtæppe under sofaen, sofabordet og lænestolen og oplev, hvordan tæppet indrammer stuen. Du kan også lægge et gulvtæppe under spisebordet, skrivebordet eller sengen, for på denne måde at markere de enkelte sektioner i hjemmet.

Hvis du oplever meget genklang i dit hjem, kan du med fordel hive nogle gulvtæpper ind i indretningen. De bløde tæpper absorberer nemlig lyden, så genklangen forsvinder, og så din boligen bliver mere hjemlig og hyggelig.

Gulvtæpper bløder rummet op og skaber rum
Et hjem med mange hårde overflader kan virke køligt og tomt, men ved at tilføje nogle gulvtæpper til indretningen, kan du bløde hjemmet lidt op. De bløde materialer vil stå i kontrast til hjemmets kanter og skabe balance i rummet.

Du kan gøre dit hjem rart, hyggeligt og indbydende med gulvtæpper ved at indramme enkelte møbler med det bløde materiale. Læg et mindre gulvtæppe under en lænestol, daybed eller en gyngestol og skab din egen hyggekrog i hjemmet. Gulvtæppet deler rummet op i små sektioner og skaber et ekstra rum i værelset, der tilfører dybde til indretningen. Gulvtæppet skal ikke være for småt, men stikke et stykke ud over benene på møblet.