Boligtekstiler

Oplev dit hjem sprede varme, nærvær og hygge med bløde boligtekstiler og få et indbydende hjem. Hynder, plaider, skind og puder bringer nyt liv ind i hjemmet i komfortable materialer og flotte farver,  der inviterer til lange snakke og afslappende stunder.

Boligtekstiler - bløde boligdrømme

Boligtekstiler er med til at samle hjemmets sjæl. Puder, plaider, duge, gulvtæpper, hynder og tæpper skaber hygge og liv i boligen. Pynt sofaen med bløde puder i uld eller tilføj varme plaider i stuen og læg dig ned under tæppet. En blød, varm boligindretning er en dejlig nødvendighed i vores kølige klima.
Læg et smukt gulvtæppe i entreen, soveværelset eller stuen og oplev hjemmet åbne sig for dig. Du kan også pynte dine stole med hynder og skind og få en endnu mere komfortabel siddeoplevelse. De bløde materialer står i kontrast til de hårde, nøgne møbler og skaber på denne måde både balance og harmoni i din bolig.

Lammeskind - et selvrensende materiale


Lammeskind er et smukt og populært naturprodukt, der særligt inviterer til hygge og varme i det nordiske stilrene hjem. Det smukke skind kan løfte indretningen eller et kedeligt møbel og få et blødere udtryk frem i boligen. Læg et lammeskind på sofaen, lænestolen eller på gulvet og oplev, hvordan skindet forandrer og tilføjer nyt liv til indretningen. Udover at lammeskindet ser smukt ud på møblerne, er de også bløde, varme og komfortable at have liggende på stolen eller sofaen. Lammeskindet er samtidig også varmeregulerende, så kroppen holdes i en behagelig og komfortabel temperatur. Sæt dig ned på det bløde materiale og mærk hvordan kroppen omfavnes af det varme og bløde skind.
Lammeskind er et charmerende og unikt materiale, der varierer i farve og størrelse. Dit lammeskind er derfor helt unikt, da der ikke findes ét magen til.

Råd om pleje


Lammeskind er et selvrensende materiale, der ikke behøver meget pleje. Det kan dog alligevel være en god idé at børste og ryste skindet jævnligt, for at opretholde skindets naturlige look. Det er en god idé at undgå at placere sit lammeskind i direkte sollys, da det kan misfarve skindet. Hvis tæppet har pletter, og du ønsker at rengøre det, anbefaler vi, at du sender det til renseri.

Bløde Sinnerup puder


Vores puder er både behagelige og praktiske, og er alle udstyret med lynlås og monteringspude i høj kvalitet og dansk design.  Puderne er udstyret med en tyk og sprød overflade, der holder fjerne fanget i puden, så de ikke stikker.

Gå på opdagelse i vores bløde univers og udforsk vores materialer, farver og mønstrer og find din helt egen stil.