Jordfarvet design

Indret med grå, brun og beige

Efter en tid med massere af farver bliver de neutrale jordtoner som grå, brun og beige igen moderne. De afdæmpede farver er nemlig tidløse, da de matcher med stort set alle farver og derfor kan bruges i alle hjem. De jordnære toner skaber en afdæmpet skandinavisk stil og tilpasser sig hjemmets øvrige udtryk, mens de står i kontrast til boligens mere iøjnefaldende farver.

De jordnære toner kan både tilføre elgance og neutralitet til boligindretningen og efterlade en afdæmpende stemning. Brun, beige og grå er farver, der passer godt sammen og skaber et sofistikeret og stilfuldt hjem. Hvis du er til lidt mere spil i hjemmet, kan du med fordel kombinere de neutrale farver med nogle stærke nuancer. Du kan for eksempel tilføje nogle grønne, røde eller blå puder til den grå sofa for på denne måde at skabe et helt nyt udtryk i stuen. Det vil efterlade din sofa med et helt nyt look, som du kan ændre igen og igen alene med et par nye puder eller en ny plaid i spændende farver. Du kan også skabe kontrast med en blå lampe eller sætte en grøn vase på bordet. De neutrale farver har den fordel, at du nemt kan ændre hjemmets udtryk ved at udskifte eller indføre enkelte farverige elementer i boligen.

Du kan altså ikke komme galt afsted med de neutrale farver, da du altid kan mixe og matche med nogle iøjnefaldende farver. Du kan for eksempel indrette stuen med en smuk grå New York sofa og lade puder i skarpe pastelfarver bryde med møblets neutrale, men klassiske udtryk. Du kan også tilføre lidt mere liv og personlighed til de neutrale jordtoner ved at tilføje nogle levende planter, nogle karakteristiske billeder eller tilføje accesories af træ i rummene. Du kan på denne måde bløde looket lidt op og få mere ro, personlighed og hygge ind i hjemmet.