Kopper & krus

Lige her finder du vores store udvalg af smukke og finurlige kopper og krus. Det er jo ikke nogen hemmelighed, at morgenkaffen eller din yndlings-te bare smager endnu bedre, hvis den bliver serveret i en skøn kop.
Hos Sinnerup kan du finde de kopper eller krus, som passer til lige netop din smag og stil. Vi har både de flotte krus fra de legesyge Mumi kopper fra Abriba og de klassiske krus fra Eva Trio samt mange flere. Så forkæl dig selv eller en af dine nærmeste ved, at købe et sæt flotte krus eller kopper lige her. Krus kan være personlige og kan være en rigtig god gave til person der har alt, eller du kan give et krus fra Mumi serien i dåbsgave. Uanset er vi sikker på at personen, der får en kop i gave vil blive helt vildt glade.

God start på morgen


Har du brug for en kop kaffe om morgen, for at kunne komme i gang med din dag? Her hos Sinnerup har vi et stort udvalg af forskellige krus, som du kan nyde din morgenkaffe fra. En god start på dagen er udover en god kop kaffe også at drikke det fra et lækkert krus. Vi har et stort udvalg af krus fra Bitz, AIDA, Sinnerup, Mumi og Eva Trio.

Krus udvalg


Vi har et stort udvalg af MUMI krus både online og i de fysiske butikker. Er du lige så vild med de så mumier som vi er så har vi udvalget til dig. Vi har krus i mange sjove farver og med mange flotte motiver, som alle sammen fortæller deres egen lille historie. Pssst man behøver altså ikke at være et barn for at elske mumifigurerne, man kan sagtens være voksen og have en hel samling med mumikrus. Måske de minder dig om din barndom og bringer god minder frem. Vi anbefaler i hvert fald at du tager et kig ind i vores butikker og ser vores store udvalg af MUMI.

Den bedste kop


Vi kender det alle sammen. Koppen. Den som man altid rækker ud efter når man skal have en kop kaffe. Du kan både have en på arbejdspladsen eller derhjemme, koppen der kan redde dagen. Den der altid står i opvaskemaskinen, fordi den altid bliver brugt. Koppen betyder noget helt specielt for dig. Har din kop fået et skår eller er den gået i stykker, så kan du helt sikker finde koppen igen her ved Sinnerup.