Krus

Det rigtige krus kan gøre dagens første tår kaffe endnu bedre og sætte prikken over i’et, når du drikker din eftermiddagste. I vores udvalg finder du krus i keramik, porcelæn, glas og emalje – uanset om du foretrækker små eller store krus, enkle eller med farverige motiver, finder du helt sikkert en ny favorit her.

Stort udvalg af flotte krus

Foretrækker du små eller store krus? Krus i keramik, emalje eller glas? Neutrale eller farvestrålende krus? Bare rolig! Hos Sinnerup kan du finde de krus, som passer lige netop til din smag og stil. Vi har både de legesyge Mumikopper designet af Arabia og de klassiske Eva Trio krus samt mange flere. Så forkæl dig selv eller en af dine nærmeste ved at købe et sæt skønne krus lige her.

Krus kan være personlige og kan være en rigtig god gave til person, der har alt. Du kan for eksempel give et krus fra Mumiserien i dåbsgave, et Openmind alfabetkrus i konfirmationsgave eller et sæt Aida krus i fødselsdagsgave. Uanset hvilke flotte krus du vælger, kan du være sikker på, at din gave vil sprede glæde.

Alt i små og store krus hos Sinnerup

Når du skal vælge, hvilke kopper og krus du vil benytte i din dagligdag, er der flere ting, der kan spille ind. Først og fremmest skal dine kopper og krus være behagelige at drikke af. Dernæst skal de kunne holde din te eller kaffe varm, uden du brænder fingrene. Måske størrelsen også har noget af sige? For eksempel bruger mange helst store krus, så man kun skal fylde op én gang. Og nå ja, så skal de jo også være skønne at se på.

Hos Sinnerup tilbyder vi både små og store krus, så uanset hvad kan du helt sikkert finde noget i vores udvalg, som passer til dine behov.

Populære mærker i kopper og krus

At drikke en kop kaffe eller te handler om nydelse, og med kopper eller krus fra Sinnerup kan du være garanteret en fantastisk oplevelse ved hver mundfuld. Vi har et stort udvalg af kendte designklassikere som for eksempel Aida, Bitz, Openmind eller Sinnerups egne flotte krus. Eller måske du er vild med de populære Mumikrus?

Mumikrus fås både online og i de fysiske butikker. Krusene findes i mange sjove farver og motiver, som alle sammen fortæller deres egen lille historie. Pssst: Du behøver altså ikke at være et barn for at elske mumifigurerne, du kan sagtens være voksen og have en hel samling med mumikrus. Måske de minder dig om din barndom og bringer god minder frem. Vi anbefaler i hvert fald, at du tager et kig ind i vores butikker og ser vores store udvalg af Mumi

Din favoritkop

Har du brug for en stor kop kaffe om morgen for at kunne komme i gang med din dag? Den smager bare bedst i din yndlingskop. Den du altid rækker ud efter, når du skal have en kop kaffe. Hos Sinnerup har vi både små og store kopper alt efter dit kaffebehov. Du kan købe en eller flere, så du altid har dine store kopper ved hånden.

En favoritkop kan ikke undværes på noget tidspunkt af dagen. Køb flere af samme kop, og brug den både på arbejdspladsen eller derhjemme. Koppen der kan redde dagen. Den der altid står i opvaskemaskinen, fordi den altid bliver brugt. Koppen betyder noget helt specielt for dig. Har din kop fået et skår, eller er den gået i stykker, så kan du helt sikkert finde koppen igen her ved Sinnerup.