Trends der består

Vi fokuserer ikke længere på de trends, der forgår, men hylder i stedet de trends, som kan blive i vores garderobe år for år.
Her er 5 af vores evige favoritter.

1. DEN KORTE JAKKE


Den korte jakke findes i mange skikkelser, hvad enten det er habitjakken, blazeren, læderjakken, cowboyjakken eller bomber jakken - og den ses i modebilledet sæson efter sæson. Den korte jakke har mange egenskaber, hvad enten du bruger den indendørs eller udendørs, som for eksempel kan den sætte fokus på din talje og din bagdel eller fuldende dit look.

Der er altid plads til at lege med farver, mønstre og silhuetter, når det kommer til den smukke korte jakke - og det hylder vi.

2. VIDDE BUKSER


En trend vi elsker, er bukser med vidde, som både er klassiske, flotte og elegante samt helt vildt behagelige at trække i.

De 70’er inspirerede bukser findes i et hav af udgaver, former og materialer - og mulighederne er eminente, da de kan styles til hvilken som helst anledning, hvis de altså bliver stylet helt rigtigt. Du kan for eksempel sammensætte et par sorte bukser med vidde med en festlig ballonærmet bluse for at nedtone blusen. Med vidde bukser har du mulighed for at være kreativ og det er kun fantasien, der sætter grænser for dette klassiske item.

De dukker op sæson efter sæson, hvad enten det er de farvede bukser, de stribede bukser, de ternede bukser eller suit bukserne med vidde – bukser med vidde vil altid være en god investering.

3. FARVERIGE STRIK


Igennem årene har farver spillet en kæmpe rolle i moden, og farvepaletten er blevet omfavnet, udforsket og leget med. Farverne har omfavnet alle afskygninger af beklædning – men vi fokuserer især på strikken, da den er en fast del af garderoben, som vi ved aldrig vil forgå.

De farverige striktrøjer bringer glæde ind i dit outfit og vil skabe et unikt look, der får opmærksomhed i mængden af sort og grå. Og strikken i sig selv kan betragtes som en mester i forklædning – da den om nogen har haft forskellige former, strukturer og farver. Den findes i både tykke, tynde, lette og tunge varianter, med en masse detaljer eller helt simpel.

4. DEN GODE KVALITET


Vi er i løbet af de seneste år blevet meget mere bevidste om, hvad vi putter ind i vores garderobe - og i 2020 fortsætter vi denne gode tendens! Det er derfor en trend, der aldrig går af mode, at vi går op i at investere i den gode kvalitet.

I takt med at vi snakker mere om bæredygtighed, forstår vi også konsekvensen af overforbrug, og her er tøjforbruget en af de største klimasyndere. Derfor skal vi vælge at investere i få men gode styles, der er skabt i et tidløst design og en høj kvalitet, så de bliver i vores garderobe år efter år!

5. TASKEN DER KAN LIDT MERE


Tasken er et item, vi ikke kan undvære. Den har hele vores liv i sin hule lomme - og vi elsker den for det!

Invester i en taske der kan rumme de vigtigste ting, når du er på farten, hvad enten det er på arbejde, strøgtur, i skole eller i byen. Vælg fx skuldertasken eller rygsækken der kan rumme både din 13" bærbar og alt fra makeuppung, et ekstra par sko eller skolebøgerne. Eller vælg den cross-over taske, der er perfekt som rejsetaske med dens mange rum både indeni og bagpå, så du aldrig mister hverken pung eller pas.

Invester i tasken der kan lidt af det hele!