Sildebensparket

GROW sildebensbordGROW sildebenssofabordGROW sildebens skænk

Sildebensparket vinder frem i 2020

En af de helt store trends I 2020 bliver det famøse og flotte sildebensparket. Det elegante sildebensmønster, der er inspireret af sildens V-formede knogle struktur, vinder frem i stor stil, hvilket vil kunne afspejles i hele boligens indretning. Det karakteristiske sildebensmønster vil være at finde på både gulve og vægge men også møbler og tekstiler i boligen. Der er altså mange muligheder for at inddrage det flotte sildebensmønster i din indretning og skabe et elegant look. Er du ikke klar til at udskifte dine gulve, kan du uden besvær stadig være med på den elegante trend og tilføje din bolig sildebensparket igennem valg af møbler og tekstiler.
<h2>GROW-serien fra Sinnerup<h2>
GROW sildebensskab

GROW-serien fra Sinnerup

 GROW-serien er Sinnerups egen møbelserie med elegante og stilsikre møbler designet med sildebensparkeret. Møblerne i GROW-serien er skabt med et særlig fokus på både funktionalitet og bæredygtighed. Møblerne med det flotte sildebensmønster er produceret af genbrugt elmetræ der kommer fra gamle huse og både, hvilket betyder, at ikke to møbler er ens. Hvert møbel er helt unikt og bærer sin egen historie.  Få sildebenstrenden ind i dit hjem med vores nye GROW-serie. Du kan eksempelvis kombinere vores  GROW-spisebord  med vores flotte
NEW AGE spisebordsstol i læder . Det sorte læder står i flot kontrast til elmetræets varme nuancer og skaber en flot sammenhæng med et nordisk touch.


<h2>Sildebensparket er plankebordets nye kompagnon</h2>
GROW sildebensspisebord

Sildebensparket er plankebordets nye kompagnon

Plankebordet har længe været moderne og vundet stort indpas i vores hjem og indretning. Med den nye sildebenstrend vil også sildebensborde fremadrettet være at finde i vores hjem. Imens plankebordet har et lækkert og råt udtryk, er borde i sildebensparket elegante og stilfulde. GROW-serien fra Sinnerup indeholder flere borde med det flotte sildebensparket. Serien indeholder både et stort  spisebord, et sofabord og et skrivebord der også kan anvendes som et mindre spisebord. GROW-serien tilbyder altså mange muligheder for at få det stilrene sildebensparket ind i boligen.