CRÉTON CRVictoria top

1.199 kr.
På lager
Varenummer:CR-079-5683_539S
Top fra Créton

- One shoulder top / bluse
- Dybe læg på den ene skulder
- Bred halsudskæring
- Jacquard vævet mønster
- Farverigt digitalprint
- Løstsiddende pasform
- Materiale af høj kvalitet

Styling:
Denne top er konstrueret til at hvile på den ene skulder. På denne måde fremhæves skulderen på en sofistikeret måde.

Toppen kan styles som et sæt, med de matchende bukser fra Créton, som er lavet i samme print og materiale. Se CRVictoria top varenr. CR-079-4622

Print:
Toppen har et digitalt print. Det flotte farverige print af undervandsliljer, skaber en flot 3D effekt, i kombination med det jacquard vævede tone i tone mønster.

Materiale:
Materialet består af viskose og rayon, som er regenererede cellulosefibre. Kombinationen af de to materialer giver et eksklusivt glansfuldt look, med en fin tyngde der giver toppen et flot fald. Viskose og rayon skaber en naturlig blødhed, er åndbart og behageligt at have på.  

Pasform:
Toppen er løstsiddende. På billedet er modellen 178 cm høj og iført en str. 36.

Vask:
Denne style er lavet af viskose / rayon og det er vigtigt, at der vaskes ifølge vaskeanvisningen på 15 grader kold uldvask med silke / uldvaskemiddel.
Krymp kan forekomme og efter vask strækkes tøjet forsigtigt i facon og hængetørres. Man kan med fordel stryge/dampe i fugtig tilstand for at opnå den oprindelige længde og bredde. Stoffet er delikat og kontakt med skarpe smykker, lynlåse og lignende bør undgås, da det kan ødelægge stoffets overflade.

» Se størrelsesguide her
» Se vaskeguide her