5 tips til at forny stuen

Stuen er et sted, hvor afslapningen er i højsædet – fødderne smides op og tiden her bliver brugt på gode snakke, læsning eller at se fjernsyn – listen er lang. Trænger din stue til et frisk pust? Læs med her og bliv klogere på hvordan din stue hurtigt og nemt kan få et nyt look.1. Tekstiler skaber hygge og varme i stuen

Bryd stuens statiske udtryk ved at indramme sofaområdet med et gulvtæppe, for at skabe sammenhæng i stuen. Placer et organisk formet gulvtæppe, som er med til at skabe kontrast i rummet. Stuen emmer af hygge og varme, hvilket kan komme endnu mere til udtryk ved at placere en uldplaid eller puder i rolige nuancer i sofaen eller loungestolen, for at skabe en hyggelig atmosfære.

2. Invitér pyntegenstande ind i stuen

Et andet nemt og overskueligt indretningstip til stuen, er at dekorere med nips ting. Ved at invitere dekorationer ind i stuen skaber du et personliggjort udtryk i din stue. Du kan f.eks. placere en lysestage med snoede lys i og en vase på sofabordet, eller lade en plakat pryde den bare væg.

3. Lad naturen indramme din stue

Byd naturen indenfor med flotte grønne planter, som er en overskuelig måde hvorpå farverne kommer ind i stueindretningen. Grønne planter i unikke kurve og krukker tilføjer boligen masser af liv og harmoni, samtidig med at farverige urtepotter bryder det ellers neutrale udtryk. Skab en atmosfære fyldt med liv og varme, når planter og smukke urtepotter får plads i stuen.

4. Skab opbevaringsmuligheder med reoler

Har du brug for noget ekstra opbevaring, eller ønsker du blot at sætte lidt ekstra kulør på din indretning? Mulighederne er mange med vores reol serie, KEEPER, som understreger de eksklusive snedker dyder. Placér dine ynglings pyntegenstande, din favorit bog eller lad en smuk lyskilde dekorere din reol, som alt sammen skaber et personlig indretning.

5. Lad hyggebelysning lyse op

Når aftenen falder på, er det særligt vigtigt med gode lyskilder. Her kan dekorative lamper, stearinlys og snoede lys være med til at skabe en hyggelig stemning, der giver dig lyst til at synke dybt ned i sofaen og slappe af. Mangler sofabordet eller vindueskarmen en ny lyskilde, er vores LED lamper perfekte til at skabe et stilsikkert udtryk i indretningen og giver muligheden for at placere lyskilden lige hvor du vil.