LINES II sofabord i marmor 80x80 cm

2.499 kr.
På lager » Levering 2-6 hverdage.
Varenummer:FS13039_150ONESIZE
OBS! Denne vare kan kun bestilles i vores butikker ELLER som Click&Collect med afhentning i vores butikker. Dette skyldes at varen vil kunne pådrage sig en skade under transport med fragt.

LINES II sofabord fra Furniture by Sinnerup

Stilrent sofabord tegnet i minimalistiske rene linjer i marmor. Bordpladen har en skrå afskæring på kanten, som giver sofabordet en lethed. Det slanke stel er lavet i sort metal.
Højden på bordet matcher siddehøjden på en almindelig sofa. Stellet er designet med fokus på funktionalitet og stabilitet. Stellet er justerbart i benenes ender, så det ikke vipper, og under bordet er der plads til fx at stille en lille bakke eller en bog.

OBS! Marmor er et naturmateriale. Som en del af charmen ved marmor, vil struktur, åretegninger og nuancer derfor variere, så hver bordplade er unik.

Pleje og vedligeholdelse:
Marmor er en solid og naturlig kalksten
- Marmor tåler ikke syre eller anden form for skrappe rengøringsmidler, da det vil beskadige overfladen.
- Bordet må ikke udsættes for varme genstande, sure/syreholdige ting, te, kaffe, olier og frugt. Til dette benyttes coasters for at beskytte bordet mod pletter og andre skader.
- Bordet må ikke placeres i direkte sollys, da dette kan beskadige farve og overflade.
- Vi anbefaler imprægnering af bordet med Guardian G-polish inden brug, og vedligeholdelse 3-4 gange om året eller efter behov, for at danne en beskyttende overflade og gøre bordet mere modstandsdygtigt, så det kan holde sig flot i mange år frem. Følg instruktionerne på det pågældende produkt.

» Vis sofaborde